Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-22 19:21
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Z Moon Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5000
Z Moon FC Hooligans
352 Tactiek nova v1.0
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten good
poor Passen average
average Verdedigen good


4e minuut.
Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miljanić met een snelle inworp. Šljiva is nu in balbezit. Šljiva geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dulanović is nu in balbezit. Dulanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:1

8e minuut.
Dulanović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanović speelt de bal door. Obrenov rent richting de bal. Obrenov schiet op doel. Vasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Miljanić rent richting de bal. Miljanić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolašinac de bal. Obrenov rent richting de bal. Obrenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stančić onderschept slim de pass. Stančić geeft de bal voor. Obrenov kopt de bal weg. Klungelig pakt Šljiva de bal. Šljiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gavranović rent richting de bal. Miljanić verovert de bal door een tackle van achteren. Miljanić met een sublieme pass. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov schiet op doel. Vasić bokst de bal weg. Klungelig pakt Kolašinac de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:2

22e minuut.
Miljanić passt de bal in één keer door. Rakojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakojević passt de bal met de wreef. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:3

23e minuut.
Dulanović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanović speelt de bal door. Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov onderschept slim de pass. Obrenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Dulanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulanović draait met de bal, schiet en ... Vasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:4

28e minuut.
Milunović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miljanić met de inworp. Šljiva is nu in balbezit. Šljiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jakovljević passt de bal in één keer door. Milunović is nu in balbezit. Rakojević verovert de bal door een tackle van achteren. Šljiva rent richting de bal. Šljiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obrenov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Panjković passt de bal met de wreef. Šljiva heeft problemen om de bal te vangen. Obrenov rent richting de bal. Obrenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:5

42e minuut.
Gavranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Babarogić onderschept slim de pass. Babarogić passt de bal zonder na te denken. Dulanović is nu in balbezit. Dulanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 63%, FC Hooligans 37%.
Z Moon - FC Hooligans 0:5

49e minuut.
Miljanić rent richting de bal. Gavranović verovert de bal door een tackle van achteren. Gavranović geeft een lange en hoge pass. Drinčić is nu in balbezit. Drinčić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rakojević verovert de bal door een tackle van achteren. Rakojević geeft een lange en hoge pass. Šljiva rent richting de bal. Šljiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:6

57e minuut.
Obrenov kopt de bal weg. Miljanić heeft problemen om de bal te vangen. Miljanić geeft een lange en hoge pass. Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:7

58e minuut.
Dulanović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulanović passt de bal met de wreef. Šljiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljiva schiet op doel. Vasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:8

59e minuut.
Dulanović is nu in balbezit. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković probeert naar een medespeler te passen. Dulanović is nu in balbezit. Dulanović schiet op doel. Vasić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bunić is nu in balbezit. Bunić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panjković met een snelle inworp. Dulanović geeft de bal voor. Vasić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šljiva rent richting de bal. Šljiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Gavranović is nu in balbezit. Babarogić verovert de bal door een tackle van achteren. Babarogić geeft een lange en hoge pass. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vasić niet meer kan verder spelen. Nikodijević komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Obrenov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kolašinac neemt vlug de vrije trap. Gavalovski heeft problemen om de bal te vangen. Drinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drinčić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kolašinac onderschept slim de pass. Rakojević verovert de bal door een tackle van achteren. Rakojević met een sublieme pass. Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gavalovski verovert de bal door een tackle van achteren. Gavalovski probeert naar een medespeler te passen. Rakojević probeert naar een medespeler te passen. Obrenov rent richting de bal. Obrenov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nikodijević met een harde bal richting middenveld. Rakojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstajić maakt een afschuwelijke overtreding. Krstajić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Miljanić kopt de bal weg. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov passt de bal zonder na te denken. Šljiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Šljiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:9

71e minuut.
Panjković probeert de bal met de borst te controleren. Panjković geeft een lange en hoge pass. Milunović heeft problemen om de bal te vangen. Šljiva rent richting de bal. Šljiva haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nikodijević probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Bunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulanović rent richting de bal. Dulanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:10

76e minuut.
Daar is Bunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panjković rent richting de bal. Bunić is nu in balbezit. Panjković verovert de bal door een tackle van achteren. Panjković passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Panjković passt de bal zonder na te denken. Kolašinac is nu in balbezit. Obrenov onderschept slim de pass. Obrenov haalt uit met een fantastische trap. Nikodijević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Silađi kopt de bal weg. Gavalovski is nu in balbezit. Gavalovski geeft een hoge lob. Dulanović is nu in balbezit. Dulanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Jakovljević rent richting de bal. Babarogić onderschept slim de pass. Babarogić met een sublieme pass. Šljiva rent richting de bal. Šljiva haalt uit met een fantastische trap. Nikodijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - FC Hooligans 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 61%, FC Hooligans 39%.
Z Moon - FC Hooligans 0:11