Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Aubenas Rapid*Bucuresti
bordel2 Tactiek MID
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
33.7 gemiddelde waardering 51.7
average Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Kenéz geeft een hoge lob. Gajtkowski rent richting de bal. García Cabrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gajtkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wettergren neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - Rapid*Bucuresti 0:1

10e minuut.
Wettergren geeft de bal voor. Riguer heeft problemen om de bal te vangen. Riguer met een sublieme pass. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Merkatz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sârb neemt vlug de vrije trap. Yiğitata kopt de bal weg. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna schiet op doel. Suksela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Strzelecki rent richting de bal. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski passt de bal zonder na te denken. Wettergren rent richting de bal. Wettergren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kenéz is nu in balbezit. Kenéz geeft de bal voor. Klungelig pakt Sârb de bal. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jedynak geeft de bal voor. García Cabrera kopt de bal weg. Strzelecki heeft problemen om de bal te vangen. Bylok geeft een hoge lob. Kenéz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
García Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski geeft een hoge lob. Wettergren rent richting de bal. Wettergren schiet op doel. Nică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski haalt uit met een fantastische trap. Nică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 72%, Rapid*Bucuresti 28%.
AS Aubenas - Rapid*Bucuresti 0:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riguer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strzelecki kopt de bal weg. Wettergren rent richting de bal. Wettergren schiet op doel. Nică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Riguer is nu in balbezit. Riguer passt de bal met de wreef. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - Rapid*Bucuresti 0:2

58e minuut.
Szmak passt de bal zonder na te denken. Riguer heeft problemen om de bal te vangen. Riguer geeft een hoge lob. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Nică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Szmak rent richting de bal. Szmak speelt de bal door. Riguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguer geeft een hoge lob. Wettergren maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Riguer verovert de bal door een tackle van achteren. Riguer met een sublieme pass. Gajtkowski rent richting de bal. Riguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Strzelecki speelt de bal door. Daar is Gajtkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shyschenko rent richting de bal. Gajtkowski onderschept slim de pass. Gajtkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tedaldi is nu in balbezit. Strzelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Strzelecki speelt de bal door. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski schiet op doel. Nică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Aubenas - Rapid*Bucuresti 0:3

89e minuut.
Gajtkowski geeft een lange en hoge pass. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Burzyński probeert de bal aan de voet te houden. Nică probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Aubenas 73%, Rapid*Bucuresti 27%.
AS Aubenas - Rapid*Bucuresti 0:3