Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-22 18:17
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Trivale
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22779
ex-pitestenii WALLACHIA
tango Tactiek reserves
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten formidable
adequate Passen solid
poor Verdedigen excellent


1e minuut.
Floricioiu passt de bal zonder na te denken. Carvajal speelt de bal door. De Corte speelt de bal door. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Millet de bal. Lord is nu in balbezit. Millet is nu in balbezit. Millet schiet op doel. Stańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:1

6e minuut.
Taroni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gil de bal. Gil probeert naar een medespeler te passen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... Stańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:2

8e minuut.
Roma is nu in balbezit. Roma geeft een lange en hoge pass. Millet rent richting de bal. Millet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iovan de bal. Stańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord passt de bal zonder na te denken. Millet rent richting de bal. Millet draait met de bal, schiet en ... Stańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hananshvili de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Daar is Millet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:3

20e minuut.
Sozio bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Stańczyk niet meer kan verder spelen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vasko zal de hoekschop nemen. Lord springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De Corte rent richting de bal. Vasko onderschept slim de pass. Vasko speelt de bal door. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil met een sublieme pass. Klungelig pakt Lord de bal. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:4

24e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko geeft een hoge lob. Daar is Hananshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Millet rent richting de bal. Millet geeft de bal voor. Hananshvili is nu in balbezit. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De Corte heeft problemen om de bal te vangen. Visconde de Taunay verovert de bal door een tackle van achteren. Visconde de Taunay speelt de bal door. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:5

31e minuut.
Taroni verovert de bal door een tackle van achteren. Gil is nu in balbezit. Gil speelt de bal door. Millet heeft problemen om de bal te vangen. Millet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:6

34e minuut.
Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet geeft een lange en hoge pass. Hananshvili rent richting de bal. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:7

35e minuut.
Carvajal passt de bal in één keer door. Sozio rent richting de bal. Sozio passt de bal in één keer door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:8

38e minuut.
Zarabi controleert de bal met de borst. Zarabi geeft een hoge lob. Lord rent richting de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:9

39e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal is nu in balbezit. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:10

44e minuut.
Sozio speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Thành met een snelle inworp. Gil geeft een hoge lob. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:11

45e minuut.
Gil passt de bal met de wreef. Taroni rent richting de bal. Taroni geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ex-pitestenii 82%, WALLACHIA 18%.
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:12

46e minuut.
Lord met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:13

47e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Noville de bal. Vlaicu rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Millet is nu in balbezit. Millet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:14

49e minuut.
Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành geeft een hoge lob. Millet kopt de bal weg. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Visconde de Taunay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lord de bal onder controle te krijgen. Noville rent richting de bal. Lord onderschept slim de pass. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:15

52e minuut.
Taroni met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil probeert naar een medespeler te passen. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:16

53e minuut.
Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Sozio is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:17

55e minuut.
Zarabi geeft een hoge lob. Millet kopt de bal weg. Iovan rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hoàng Thành probeert naar een medespeler te passen. Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal in één keer door. Millet is nu in balbezit. Millet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:18

58e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord passt de bal in één keer door. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:19

59e minuut.
Fischer met een sublieme pass. Daar is Floricioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:20

60e minuut.
Noville bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu rent richting de bal. Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:21

63e minuut.
Iovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoàng Thành zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:22

63e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Iovan is nu in balbezit. Iovan passt de bal met de wreef. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:23

65e minuut.
Taroni speelt de bal door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil met een sublieme pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:24

65e minuut.
Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. Fischer is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:25

66e minuut.
Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:26

69e minuut.
Visconde de Taunay geeft een hoge lob. Roma rent richting de bal. Roma met een sublieme pass. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sozio passt de bal zonder na te denken. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal zonder na te denken. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:27

76e minuut.
Noville geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vasko met een snelle inworp. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:28

78e minuut.
Klungelig pakt Lord de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hananshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hananshvili met een sublieme pass. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:29

85e minuut.
Doeltrap. Iovan trapt de bal weg van het doel. Taroni kopt de bal weg. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:30

87e minuut.
Hoàng Thành met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal in één keer door. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:31

89e minuut.
Zarabi probeert naar een medespeler te passen. Taroni speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Lord rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:32

90e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Millet is nu in balbezit. Millet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ex-pitestenii 75%, WALLACHIA 25%.
ex-pitestenii - WALLACHIA 0:33