Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AroTeam Hell Town
2ATT Tactiek unni
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Smelik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anev. Smelik raakt geblesseerd tijdens het duel. Nõmme komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Grabas kopt de bal weg. Klungelig pakt Smelik de bal. Smelik passt de bal met de wreef. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Hell Town 1:0

7e minuut.
Aracı passt de bal zonder na te denken. Grabas rent richting de bal. Grabas passt de bal in één keer door. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Hell Town 2:0

11e minuut.
Bolovan geeft de bal voor. Wright probeert naar een medespeler te passen. Tähtinen probeert de bal met de borst te controleren. Grabas rent richting de bal. Grabas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tähtinen rent richting de bal. Tähtinen passt de bal zonder na te denken. Indzhov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor. Daar is Anev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomyk rent richting de bal. Płomyk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Płomyk de bal. Mandrykin speelt de bal door. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas geeft een lange en hoge pass. Smelik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 28%, Hell Town 72%.
AroTeam - Hell Town 2:0

46e minuut.
Kacperzak geeft de bal voor. Indzhov rent richting de bal. Płomyk onderschept slim de pass. Klungelig pakt Płomyk de bal. Płomyk draait met de bal, schiet en ... Wright bokst de bal weg.

51e minuut.
do Ó bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracı onderschept slim de pass. Aracı passt de bal zonder na te denken. Grabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Aracı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tähtinen de bal. Grabas is nu in balbezit. Grabas geeft een lange en hoge pass. Płomyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Nõmme speelt de bal door. Grabas is nu in balbezit. Grabas speelt de bal door. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nõmme passt de bal met de wreef. Grabas is nu in balbezit. Grabas met een sublieme pass. Smelik is nu in balbezit. Smelik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Nõmme passt de bal in één keer door. Grabas is nu in balbezit. Grabas geeft een hoge lob. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Anev geeft een hoge lob. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak geeft een hoge lob. Smelik is nu in balbezit. Smelik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Grabas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik geeft een lange en hoge pass. Płomyk rent richting de bal. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Wright bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 22%, Hell Town 78%.
AroTeam - Hell Town 2:0