Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Mielec Cwaniaki
Ziemnicki Tactiek 5 liga
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.1 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Dziewicki geeft de bal voor. Kalicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ociepka. Ociepka krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Havukainen heeft problemen om de bal te vangen. Havukainen geeft de bal voor. Klungelig pakt Zener de bal. Bardales is nu in balbezit. Bardales schiet op doel. Ciapek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarney rent richting de bal. Sarney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Tłusty de bal onder controle te krijgen. Havukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Havukainen geeft een hoge lob. Sarney rent richting de bal. Sarney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:2

11e minuut.
Sarney geeft een hoge lob. Bardales kan de bal niet met de borst controleren. Ociepka is nu in balbezit. Bardales onderschept slim de pass. Bardales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Havukainen rent richting de bal. Havukainen geeft een lange en hoge pass. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kalicki heeft problemen om de bal te vangen. Kalicki geeft een hoge lob. Havukainen rent richting de bal. Havukainen geeft een lange en hoge pass. Lenk probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Binkowski is nu in balbezit. Garcêa Bes verovert de bal door een tackle van achteren. Garcêa Bes met een sublieme pass. Havukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Havukainen geeft een lange en hoge pass. Ciapek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kalicki rent richting de bal. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss geeft een hoge lob. Havukainen rent richting de bal. Havukainen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:3

33e minuut.
Stratil is nu in balbezit. Sarney is nu in balbezit. Sarney passt de bal in één keer door. Bardales is nu in balbezit. Bardales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Sivecas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 67%, Cwaniaki 33%.
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:3

47e minuut.
Kielec verovert de bal door een tackle van achteren. Kielec speelt de bal door. Lenk probeert naar een medespeler te passen. Binkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Havukainen rent richting de bal. Havukainen geeft een hoge lob. Zener heeft problemen om de bal te vangen. Sarney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Havukainen geeft een hoge lob. Dziewicki is nu in balbezit. Sivecas verovert de bal door een tackle van achteren. Sivecas haalt uit met een fantastische trap. Ciapek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:4

70e minuut.
Doesburg kopt de bal weg. Havukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Havukainen geeft een hoge lob. Sivecas rent richting de bal. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Havukainen rent richting de bal. Havukainen heeft problemen om de bal te vangen. Havukainen geeft een hoge lob. Sivecas springt en kopt de bal. Ciapek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:5

75e minuut.
Sorg verovert de bal door een tackle van achteren. Sorg passt de bal met de wreef. Sivecas rent richting de bal. Sivecas draait met de bal, schiet en ... Ciapek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Ociepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivecas rent richting de bal. Sivecas heeft problemen om de bal te vangen. Sivecas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 64%, Cwaniaki 36%.
CSKA Mielec - Cwaniaki 0:6