Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emeritos Szachcior Bródno
dolti Tactiek 5def_wer2
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Polski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bućko. Polski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giacomelli met een snel genomen vrije trap. Mantar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeritos - Szachcior Bródno 0:1

9e minuut.
Mlinar passt de bal in één keer door. Abuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuda speelt de bal door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar geeft de bal voor. Ciborowski rent richting de bal. Ciborowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dumiok speelt de bal door. Abuda kopt de bal weg. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Serek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli passt de bal met de wreef. Ciborowski rent richting de bal. Ciborowski schiet op doel. Dumiok bokst de bal weg.

21e minuut.
Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciborowski rent richting de bal. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski schiet op doel. Dumiok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeritos - Szachcior Bródno 0:2

24e minuut.
Mlinar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suncovas komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Polski speelt de bal door. Daar is Ciborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciborowski passt de bal met de wreef. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar geeft de bal voor. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski haalt uit met een fantastische trap. Dumiok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeritos - Szachcior Bródno 0:3

36e minuut.
Ciborowski is nu in balbezit. Ciołek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciborowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Giacomelli met een snel genomen vrije trap. Ciborowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Suncovas geeft een hoge lob. Ciborowski kopt de bal weg. Polski rent richting de bal. Polski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeritos - Szachcior Bródno 0:4

40e minuut.
Ciołek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polski neemt de hoekschop. Mantar kopt de bal weg. Dumiok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Polski rent richting de bal. Ciborowski rent richting de bal. Chwadeńczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chwadeńczuk krijgt een gele kaart. Ciborowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciborowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeritos - Szachcior Bródno 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeritos 80%, Szachcior Bródno 20%.
Emeritos - Szachcior Bródno 0:5

52e minuut.
Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ciołek de bal. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Słuszka rent richting de bal. Serek onderschept slim de pass. Serek passt de bal met de wreef. Ciborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciborowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Dumiok bokst de bal weg.

74e minuut.
Caporale is nu in balbezit. Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Polski is nu in balbezit. Polski haalt uit met een fantastische trap. Dumiok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeritos - Szachcior Bródno 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeritos 68%, Szachcior Bródno 32%.
Emeritos - Szachcior Bródno 0:6