Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS RUMIA MG Huragan
Attack Tactiek podstawa
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 56.7
poor Schieten outstanding
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Echemendia rent richting de bal. Echemendia geeft een hoge lob. Pieniążek kopt de bal weg. Klungelig pakt Calvo de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:1

5e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Company is nu in balbezit. Company geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Korzyniec de bal onder controle te krijgen. Calvo springt en kopt de bal. Krzaklewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:2

7e minuut.
Echemendia rent richting de bal. Echemendia geeft een lange en hoge pass. Krzaklewski met een sublieme pass. Carau rent richting de bal. Carau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Echemendia rent richting de bal. Echemendia probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:3

11e minuut.
Daar is Bugalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Krzaklewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:4

13e minuut.
Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company passt de bal zonder na te denken. Pieniążek kan de bal niet met de borst controleren. Pieniążek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:5

15e minuut.
Calvo passt de bal in één keer door. Carau is nu in balbezit. Carau probeert naar een medespeler te passen. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:6

18e minuut.
Carau met een sublieme pass. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. Krzaklewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:7

18e minuut.
Reszke speelt de bal door. Daar is Hoksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek geeft een hoge lob. Calvo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:8

23e minuut.
Carau rent richting de bal. Carau met een sublieme pass. Pieniążek kan de bal niet met de borst controleren. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... Krzaklewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:9

24e minuut.
Pieniążek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Echemendia de bal. Echemendia probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilikowski is nu in balbezit. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Krzaklewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:10

27e minuut.
Echemendia met een sublieme pass. Calvo rent richting de bal. Calvo passt de bal met de wreef. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carau rent richting de bal. Carau geeft een lange en hoge pass. Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek schiet op doel. Krzaklewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:11

35e minuut.
Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Company onderschept slim de pass. Company probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal zonder na te denken. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:12

37e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek passt de bal zonder na te denken. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Skłodowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borończyk komt het veld opgelopen. Echemendia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pieniążek springt en kopt de bal. Krzaklewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:13

42e minuut.
Carau met een snelle inworp. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx passt de bal zonder na te denken. Company rent richting de bal. Company geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Company kopt de bal weg. Pilikowski heeft problemen om de bal te vangen. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel. Krzaklewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS RUMIA 79%, MG Huragan 21%.
OKS RUMIA - MG Huragan 0:14

48e minuut.
Geerinckx onderschept slim de pass. Geerinckx speelt de bal door. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia geeft de bal voor. Krzaklewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Geerinckx raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raguseo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Company rent richting de bal. Company passt de bal in één keer door. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:15

51e minuut.
Echemendia speelt de bal door. Carau speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Company de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Daar is Borończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo is nu in balbezit. Calvo passt de bal met de wreef. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:16

55e minuut.
Marczyk geeft een hoge lob. Inworp. Echemendia met de inworp. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:17

59e minuut.
Company speelt de bal door. Klungelig pakt Carau de bal. Carau passt de bal in één keer door. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Echemendia geeft de bal voor. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek schiet op doel. Krzaklewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:18

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echemendia met een snelle inworp. Borończyk is nu in balbezit. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo schiet op doel. Krzaklewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:19

63e minuut.
Echemendia speelt de bal door. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company passt de bal in één keer door. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel. Krzaklewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Marczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:20

67e minuut.
Echemendia met een sublieme pass. Company is nu in balbezit. Company passt de bal met de wreef. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Carau speelt de bal door. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia passt de bal zonder na te denken. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miętkiewicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Korzyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Company onderschept slim de pass. Company probeert naar een medespeler te passen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Krzaklewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Company speelt de bal door. Calvo rent richting de bal. Calvo met een sublieme pass. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:21

80e minuut.
Marczyk geeft de bal voor. Echemendia is nu in balbezit. Echemendia geeft de bal voor. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzaklewski trapt de bal weg. Carau kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieniążek de bal. Pieniążek schiet op doel. Krzaklewski bokst de bal weg.

84e minuut.
Krzaklewski probeert naar een medespeler te passen. Carau probeert naar een medespeler te passen. Echemendia probeert naar een medespeler te passen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... Krzaklewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:22

85e minuut.
Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski passt de bal met de wreef. Borończyk probeert de bal aan de voet te houden. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzaklewski met een sublieme pass. Echemendia probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel. Krzaklewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:23

87e minuut.
Reszke rent richting de bal. Calvo is nu in balbezit. Szczypiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo raakt geblesseerd tijdens het duel. Raguseo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Krzaklewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzaklewski met een sublieme pass. Company kopt de bal weg. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS RUMIA - MG Huragan 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS RUMIA 86%, MG Huragan 14%.
OKS RUMIA - MG Huragan 0:24