Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-09 11:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group I
  • Stadion: Friends Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 60000
Sverige U21 Nippon U21
BOMBA Tactiek By Antos
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Ishiju geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lidén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Löwengrip is nu in balbezit. Löwengrip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lidén rent richting de bal. Lidén geeft een hoge lob. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack schiet op doel. Tsutsumi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miyahara stond buitenspel. Sandberg neemt vlug de vrije trap. Rickardsson is nu in balbezit. Löwengrip bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwengrip draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lidén passt de bal in één keer door. Tregert speelt de bal door. Rickardsson rent richting de bal. Löwengrip rent richting de bal. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lidén is nu in balbezit. Lidén geeft de bal voor. Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Nippon U21 1:0

39e minuut.
Minowa met een sublieme pass. Ichinohe probeert naar een medespeler te passen. Nakashima is nu in balbezit. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 32%, Nippon U21 68%.
Sverige U21 - Nippon U21 1:0

48e minuut.
Lidén passt de bal in één keer door. Matsuoka onderschept slim de pass. Quack controleert de bal met de borst. Quack haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kaji rent richting de bal. Davidsson verovert de bal door een tackle van achteren. Davidsson geeft de bal voor. Rickardsson rent richting de bal. Rickardsson schiet op doel. Tsutsumi bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minowa met de inworp. Ström speelt de bal door. Tregert is nu in balbezit. Tregert geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Löwengrip rent richting de bal. Löwengrip haalt uit met een fantastische trap. Tsutsumi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Nippon U21 2:0

75e minuut.
Löwengrip controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stålros komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Buitenspel voor Rickardsson. Goede buitenspelval van de verdediging. Wallen komt het veld opgelopen. Haglund komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sandberg onderschept slim de pass. Sandberg passt de bal zonder na te denken. Minowa rent richting de bal. Quack onderschept slim de pass. Quack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 37%, Nippon U21 63%.
Sverige U21 - Nippon U21 2:0