Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-09 11:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group D
  • Stadion: Italia U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 60000
Italia U21 Uruguay U21
U21 ATT def Tactiek Neron
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Galván geeft de bal voor. Dos Santos is nu in balbezit. Geroldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geroldi krijgt een gele kaart. Dos Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galván wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Besson met een harde bal richting middenveld. Fantacci speelt de bal door. Macchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchia geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Macchia kopt de bal weg. Klungelig pakt Acher de bal. Pollio verovert de bal door een tackle van achteren. Fantacci geeft een hoge lob. Degli Esposti Fragola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Borso geeft een hoge lob. Aguirrezabala kopt de bal weg. Macchia probeert naar een medespeler te passen. Morig rent richting de bal. Morig schiet op doel. Nalerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Macchia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fantacci speelt de bal door. Degli Esposti Fragola bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Esposti Fragola haalt uit met een fantastische trap. Nalerio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 28%, Uruguay U21 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia U21 - Uruguay U21 0:0

53e minuut.
Daar is Loayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchia speelt de bal door. Morig rent richting de bal. Morig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Scibetta passt de bal met de wreef. Galván controleert de bal met de borst. Galván probeert naar een medespeler te passen. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Santos komt het veld opgelopen. Amadii komt het veld opgelopen. Usseglio komt het veld opgelopen. Olave komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Borso heeft problemen om de bal te vangen. Borso probeert naar een medespeler te passen. Amadii rent richting de bal. Amadii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Uruguay U21 1:0

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maso komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Loayza kopt de bal weg. Fantacci controleert de bal met de borst. Fantacci probeert naar een medespeler te passen. Borso is nu in balbezit. Borso geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abeijón komt het veld opgelopen. Devia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Borso rent richting de bal. Devia onderschept slim de pass. Devia geeft een hoge lob. Santos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia U21 - Uruguay U21 1:1

71e minuut.
Donzelli rent richting de bal. Devia verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Maso zijn tegenspeler op de grond. Maso krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Fantacci passt de bal met de wreef. Maso rent richting de bal. Maso geeft een hoge lob. Aguirrezabala kopt de bal weg. Amadii controleert de bal met de borst. Nalerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 41%, Uruguay U21 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia U21 - Uruguay U21 1:1