Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal U21 Perú U21
QualiG_532 Tactiek WCQ - Portugal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrejos met de inworp. Salmón geeft de bal voor. Ternero springt en kopt de bal. dos Quarteis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa passt de bal in één keer door. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Paredes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Perú U21 1:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Piedra de bal onder controle te krijgen. Penetrante rent richting de bal. Ternero maakt een afschuwelijke overtreding. Ternero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 46%, Perú U21 54%.
Portugal U21 - Perú U21 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgado komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tejeda speelt de bal door. Piedra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espada. Espada krijgt een gele kaart. Piedra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrejos met een snel genomen vrije trap. Ternero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilar komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Espada onderschept slim de pass. Espada probeert naar een medespeler te passen. del Valle is nu in balbezit. Laborinho onderschept slim de pass. Laborinho draait met de bal, schiet en ... Paredes bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Freira komt het veld opgelopen. Catanas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
del Valle probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Ternero rent richting de bal. Ternero haalt uit met een fantastische trap. dos Quarteis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Catanas geeft een hoge lob. Tejeda probeert de bal aan de voet te houden. Freira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freira haalt uit met een fantastische trap. Paredes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Perú U21 2:0

78e minuut.
Cabrejos komt het veld opgelopen. Garcés komt het veld opgelopen. Naves komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Espada onderschept slim de pass. Espada speelt de bal door. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ... Paredes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Perú U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 39%, Perú U21 61%.
Portugal U21 - Perú U21 3:0