Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paraguay U21 Pilipinas U21
DEF5 Together Tactiek 4-3-3 (DEF)
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
44.1 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Tuñacao verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñacao speelt de bal door. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay U21 - Pilipinas U21 0:1

11e minuut.
Bagaman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorostiaga geeft een hoge lob. Lesme krijgt zijn hoofd ertegen. Lamayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bogado met een snelle inworp. Gorostiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga speelt de bal door. Lesme rent richting de bal. Lesme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jacquet kopt de bal weg. Lesme kan de bal niet met de borst controleren. Macasero rent richting de bal. Lesme onderschept slim de pass. Lesme haalt uit met een fantastische trap. Lamayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Tuñacao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuñacao met een sublieme pass. Macasero probeert naar een medespeler te passen. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando schiet op doel. Marecos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bagongarao geeft de bal voor. Puldulao rent richting de bal. Puldulao passt de bal in één keer door. Tuñacao is nu in balbezit. Tuñacao schiet op doel. Marecos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Bagongarao is nu in balbezit. Bogado is nu in balbezit. Cabatuando verovert de bal door een tackle van achteren. Cabatuando geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bagongarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagongarao probeert naar een medespeler te passen. Puldulao is nu in balbezit. Puldulao geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 37%, Pilipinas U21 63%.
Paraguay U21 - Pilipinas U21 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Puldulao de bal. Puldulao geeft een hoge lob. Bagongarao rent richting de bal. Bagongarao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay U21 - Pilipinas U21 0:2

56e minuut.
Nilooban kopt de bal weg. Daar is Bogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puldulao met een sublieme pass. Bagongarao is nu in balbezit. Bagongarao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jacquet rent richting de bal. Jacquet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nilooban de bal onder controle te krijgen. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Puldulao geeft de bal voor. Gorostiaga kopt de bal weg. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio draait met de bal, schiet en ... Lamayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Doeltrap. Ongkapin komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jacquet kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gorostiaga de bal onder controle te krijgen. Gorostiaga geeft de bal voor. Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Volpe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 47%, Pilipinas U21 53%.
Paraguay U21 - Pilipinas U21 0:2