Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 Kypros U21
AS_2023 Tactiek U20 R
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Muthanna kopt de bal weg. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantelides. Pantelides krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pantelides rent richting de bal. Amir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantelides is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantelides met een snel genomen vrije trap. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler passt de bal zonder na te denken. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ekingen kopt de bal weg. Klungelig pakt Yusri de bal. Ismat is nu in balbezit. Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Alpler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural draait met de bal, schiet en ... Ismat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 56%, Kypros U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as-Saʻūdiyya U21 - Kypros U21 0:0

55e minuut.
Ekingen probeert naar een medespeler te passen. Alpler is nu in balbezit. Alpler met een sublieme pass. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural schiet op doel. Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Hadjitoffis met de inworp. Alpler speelt de bal door. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural haalt uit met een fantastische trap. Haytham bokst de bal weg.

59e minuut.
Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Akçaba speelt de bal door. Alpler rent richting de bal. Alpler schiet op doel. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hadjitoffis rent richting de bal. Aslam is nu in balbezit. Hadjitoffis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hadjitoffis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hadjitoffis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Doeltrap. Shimitras komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Alpler speelt de bal door. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat rent richting de bal. Vural verovert de bal door een tackle van achteren. Vural haalt uit met een fantastische trap. Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal rolt over de achterlijn. Antoniadis komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Yusri de bal. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusri. Yusri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 61%, Kypros U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as-Saʻūdiyya U21 - Kypros U21 0:0