Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kypros U21 Srbija U21
U20 R Tactiek 4222
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Ðogo met een sublieme pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz maakt een afschuwelijke overtreding. Deniz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Nabi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Princip rent richting de bal. Alpler verovert de bal door een tackle van achteren. Alpler probeert naar een medespeler te passen. Nabi geeft een hoge lob. Rosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantelides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vural rent richting de bal. Vural haalt uit met een fantastische trap. Novičić onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Srbija U21 1:0

19e minuut.
Mladenović passt de bal in één keer door. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić probeert naar een medespeler te passen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel. Akifler bokst de bal weg.

21e minuut.
Gordić geeft de bal voor. Serafeim heeft problemen om de bal te vangen. Ðogo rent richting de bal. Albijanić rent richting de bal. Albijanić schiet op doel. Akifler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mojić verovert de bal door een tackle van achteren. Mojić passt de bal in één keer door. Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Serafeim rent richting de bal. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 60%, Srbija U21 40%.
Kypros U21 - Srbija U21 1:0

48e minuut.
Stojšin verovert de bal door een tackle van achteren. Ekingen is nu in balbezit. Novičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekingen verovert de bal door een tackle van achteren. Ekingen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Princip probeert de bal aan de voet te houden. Nabi rent richting de bal. Vural is nu in balbezit. Vural schiet op doel. Rosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Srbija U21 2:0

50e minuut.
Bukvić komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bukvić passt de bal zonder na te denken. Novičić is nu in balbezit. Novičić geeft de bal voor. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Višinka komt het veld opgelopen. Arnautović komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Arnautović komt het veld opgelopen. Dimitrijević komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Doeltrap. Antoniadis komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bukvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukvić met een sublieme pass. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Srbija U21 2:1

87e minuut.
Cvetković is nu in balbezit. Cvetković passt de bal in één keer door. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kypros U21 - Srbija U21 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 52%, Srbija U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kypros U21 - Srbija U21 2:2