Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 Cuba U21
AS_2023 Tactiek Il Modello XYZ
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 57.7
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Juantorena heeft problemen om de bal te vangen. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Juantorena krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Juantorena de bal. Ismat rent richting de bal. Juantorena verovert de bal door een tackle van achteren. Juantorena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez onderschept slim de pass. Chávez passt de bal met de wreef. Font is nu in balbezit. Font met een sublieme pass. Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 0:1

11e minuut.
Abdel probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chávez met een snelle inworp. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 0:2

19e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal in één keer door. Juantorena rent richting de bal. Juantorena schiet op doel. Haytham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez met de inworp. Alfonso geeft een hoge lob. Juantorena bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena schiet op doel. Paal! Font is nu in balbezit. Font schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Font heeft problemen om de bal te vangen. Font passt de bal met de wreef. Ismat is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aslam probeert naar een medespeler te passen. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo begaat een overtreding. Hidalgo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Font onderschept slim de pass. Font geeft een lange en hoge pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 0:3

35e minuut.
Lahcen geeft de bal voor. Hidalgo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rouissi. Rouissi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Font rent richting de bal. Font passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Haytham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 0:4

41e minuut.
Lahcen speelt de bal door. Juantorena rent richting de bal. Juantorena passt de bal in één keer door. Font rent richting de bal. Font geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 77%, Cuba U21 23%.
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 0:4

46e minuut.
Salah komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Abdel kopt de bal weg. Aslam is nu in balbezit. Font tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Font krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Font is nu in balbezit. Font speelt de bal door. Juantorena rent richting de bal. Juantorena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Haytham met een sublieme pass. Chávez kopt de bal weg. Ismat heeft problemen om de bal te vangen. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Font met een sublieme pass. Díaz is nu in balbezit. Juantorena is nu in balbezit. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Font haalt uit met een fantastische trap. Haytham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Buitenspel voor Juantorena. Goede buitenspelval van de verdediging. Lam komt het veld opgelopen. Rosabal komt het veld opgelopen. Llanes komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Figueroa geeft een hoge lob. Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 0:5

72e minuut.
Kabella komt het veld opgelopen. Acevedo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Barakat komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft de bal voor. Lam kopt de bal weg. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamduh komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal passt de bal zonder na te denken. Llanes rent richting de bal. Llanes schiet op doel. Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi passt de bal zonder na te denken. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 1:5

85e minuut.
Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz speelt de bal door. Lam speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 61%, Cuba U21 39%.
as-Saʻūdiyya U21 - Cuba U21 1:5