Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-20 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Montluçon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4015
FC Montluçon Error Grave
MI Falovaro Tactiek Error13
66% Balbezit 34%
9% Spel op eigen helft 91%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 24.5
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Pelizzaro passt de bal in één keer door. Menchón is nu in balbezit. Menchón speelt de bal door. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mrgan passt de bal met de wreef. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Šedivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedivec geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 1:0

5e minuut.
Śladkowski passt de bal in één keer door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Trzaska heeft problemen om de bal te vangen. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Alexanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Menchón de bal. Pumarejo is nu in balbezit. Menchón onderschept slim de pass. Menchón geeft een lange en hoge pass. Trzaska springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Argoitia is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro springt en kopt de bal. Alexanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 3:0

18e minuut.
Argoitia heeft problemen om de bal te vangen. Trzaska rent richting de bal. Trzaska speelt de bal door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 4:0

22e minuut.
Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska passt de bal in één keer door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 5:0

23e minuut.
Inworp. Poblador met de inworp. Rocha met een sublieme pass. Trzaska rent richting de bal. Trzaska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Daar is del Val, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menchón met een sublieme pass. Trzaska rent richting de bal. Trzaska draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro is nu in balbezit. Trzaska is nu in balbezit. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trzaska rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trzaska rent richting de bal. Trzaska passt de bal met de wreef. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Alexanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 6:0

29e minuut.
Šedivec passt de bal zonder na te denken. Peralta geeft de bal voor. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel. Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 7:0

30e minuut.
Słomczyński met een sublieme pass. Menchón is nu in balbezit. Menchón passt de bal met de wreef. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Alexanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šedivec zal de hoekschop nemen. Pelizzaro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Šedivec rent richting de bal. Šedivec met een sublieme pass. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Šedivec is nu in balbezit. Šedivec probeert naar een medespeler te passen. Trzaska rent richting de bal. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Alexanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 8:0

40e minuut.
Pelizzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 9:0

42e minuut.
del Val geeft een lange en hoge pass. Śladkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słomczyński met een sublieme pass. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pelizzaro passt de bal zonder na te denken. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska schiet op doel. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 11%, Error Grave 89%.
FC Montluçon - Error Grave 10:0

46e minuut.
Menchón met de inworp. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Trzaska rent richting de bal. Trzaska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Trzaska is nu in balbezit. Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Alexanko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Šedivec onderschept slim de pass. Šedivec geeft een hoge lob. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 11:0

53e minuut.
Trzaska rent richting de bal. Huegún legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trzaska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzaska zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 12:0

57e minuut.
Klungelig pakt Šedivec de bal. Šedivec passt de bal zonder na te denken. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Alexanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kożusznik passt de bal met de wreef. Trzaska is nu in balbezit. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mrgan probeert naar een medespeler te passen. Trzaska is nu in balbezit. Rocha is nu in balbezit. Rocha geeft een hoge lob. Pelizzaro springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal met de wreef. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 13:0

65e minuut.
Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel. Alexanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 14:0

65e minuut.
Arteche rent richting de bal. Trzaska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arteche is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Braña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski geeft de bal voor. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Huegún kopt de bal weg. Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal met de wreef. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. Alexanko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kożusznik speelt de bal door. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas geeft de bal voor. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro rent richting de bal. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Menchón rent richting de bal. Menchón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mrgan heeft problemen om de bal te vangen. Mrgan passt de bal met de wreef. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Argoitia met een sublieme pass. Śladkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arteche. Arteche krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Słomczyński met een sublieme pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro passt de bal met de wreef. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Peralta rent richting de bal. Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Šedivec de bal. Šedivec geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Alexanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 15:0

90e minuut.
Trzaska rent richting de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel. Alexanko bokst de bal weg. Klungelig pakt Trzaska de bal. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Error Grave 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 8%, Error Grave 92%.
FC Montluçon - Error Grave 16:0