Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk PAKA DEBESCIAKA
Winner Tactiek ZmijesFZPlwing
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 13
67.4 gemiddelde waardering 70.2
excellent Schieten incredible
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Tejnóra geeft de bal voor. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński speelt de bal door. Lomia rent richting de bal. Lomia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Inworp. Aavikko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeru geeft een lange en hoge pass. Dəmirli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Aavikko onderschept slim de pass. Aavikko met een sublieme pass. Mehić heeft problemen om de bal te vangen. Lomia is nu in balbezit. Lomia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kadlček rent richting de bal. Kadlček passt de bal zonder na te denken. Buzea rent richting de bal. Lomia verovert de bal door een tackle van achteren. Lomia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Michalikowski met de inworp. Aavikko rent richting de bal. Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński geeft de bal voor. Lomia krijgt zijn hoofd ertegen. Gripe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Michalikowski onderschept slim de pass. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia draait met de bal, schiet en ... Gripe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - PAKA DEBESCIAKA 0:1

10e minuut.
Kadlček passt de bal met de wreef. Okas is nu in balbezit. Mehić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mehić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mangiaracina rent richting de bal. Mangiaracina geeft een lange en hoge pass. Boeru kopt de bal weg. Daar is Soplica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirli rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
da Tia kopt de bal weg. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić verovert de bal door een tackle van achteren. Mehić haalt uit met een fantastische trap. Gripe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - PAKA DEBESCIAKA 0:2

34e minuut.
Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski is nu in balbezit. Soszyński speelt de bal door. Mehić rent richting de bal. Mehić draait met de bal, schiet en ... Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Buzea rent richting de bal. Mehić onderschept slim de pass. Mehić geeft een hoge lob. Lomia rent richting de bal. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Gripe bokst de bal weg.

38e minuut.
Digiuni kopt de bal weg. Aavikko speelt de bal door. Boeru met een sublieme pass. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński met een sublieme pass. Mehić is nu in balbezit. Lomia rent richting de bal. Lomia draait met de bal, schiet en ... Gripe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 65%, PAKA DEBESCIAKA 35%.
Fc Lechia Gdańsk - PAKA DEBESCIAKA 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Darío Silva de bal. Rejtan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedeljkov. Nedeljkov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Darío Silva geeft een hoge lob. Michalikowski kopt de bal weg. Kadlček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Bănuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Aavikko de bal. Soszyński rent richting de bal. Soszyński geeft de bal voor. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Nedeljkov met een sublieme pass. da Tia is nu in balbezit. Kadlček onderschept slim de pass. Kadlček geeft de bal voor. Dəmirli springt en kopt de bal. Bănuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra passt de bal met de wreef. Lomia rent richting de bal. Lomia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Boeru met een snelle inworp. Irons bereikt de bal nog maar net als eerste. Irons geeft de bal voor. Dəmirli maakt een snoekduik en kopt de bal. Bănuţă bokst de bal weg.

83e minuut.
Buzea is nu in balbezit. Buzea geeft een hoge lob. Boeru is nu in balbezit. Boeru geeft een hoge lob. Rejtan krijgt zijn hoofd ertegen. Bănuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Digiuni kopt de bal weg. Soplica is nu in balbezit. Rejtan onderschept slim de pass. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Bănuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - PAKA DEBESCIAKA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 41%, PAKA DEBESCIAKA 59%.
Fc Lechia Gdańsk - PAKA DEBESCIAKA 1:2