Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice KS Wilcze Pola
gol Tactiek original
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 62.6
good Schieten formidable
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Posadas Goris bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas Goris passt de bal met de wreef. Ibănescu heeft problemen om de bal te vangen. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ... Pekról probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özsoy rent richting de bal. Özsoy haalt uit met een fantastische trap. Pekról probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - KS Wilcze Pola 0:1

9e minuut.
Baryła rent richting de bal. Baryła geeft de bal voor. Daar is Posadas Goris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Posadas Goris is nu in balbezit. Posadas Goris speelt de bal door. Özsoy rent richting de bal. Özsoy haalt uit met een fantastische trap. Pekról probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - KS Wilcze Pola 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 58%, KS Wilcze Pola 42%.
Górnik Zwonowice - KS Wilcze Pola 0:2

51e minuut.
Barajas probeert naar een medespeler te passen. Baryła rent richting de bal. Baryła passt de bal in één keer door. Özsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoy schiet op doel. Pekról bokst de bal weg. Özsoy rent richting de bal. Özsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - KS Wilcze Pola 0:3

56e minuut.
Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas met een sublieme pass. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pongrácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongrácz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Inworp. Posadas Goris met de inworp. Baltă is nu in balbezit. Boruta onderschept slim de pass. Boruta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Baryła met een sublieme pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta onderschept slim de pass. Boruta schiet op doel. Pekról werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 59%, KS Wilcze Pola 41%.
Górnik Zwonowice - KS Wilcze Pola 0:3