Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: OnlyJoint Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42000
OnlyJoint MKS GKS 1962 Jastrzębie
pif-paf Tactiek nowoczesna
46% Balbezit 54%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Cavecedo verovert de bal door een tackle van achteren. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo passt de bal zonder na te denken. Daar is Wysopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysopal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:0

9e minuut.
Adolfo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wysopal de bal. Şamilsoy rent richting de bal. Wysopal onderschept slim de pass. Wysopal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 2:0

10e minuut.
Haug geeft de bal voor. Inworp. Yong-Ki met een snelle inworp. Adolfo geeft een hoge lob. Kovrlija maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

16e minuut.
Panchev geeft een hoge lob. Adolfo speelt de bal door. Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 3:0

21e minuut.
Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystek met een sublieme pass. Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrlija passt de bal in één keer door. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 4:0

25e minuut.
Haug bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayu onderschept slim de pass. Huayu speelt de bal door. Klungelig pakt Kovrlija de bal. Kovrlija draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz bokst de bal weg.

28e minuut.
Adolfo rent richting de bal. Adolfo probeert naar een medespeler te passen. Yong-Ki heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Ki geeft de bal voor. Kovrlija maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Adolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Adolfo speelt de bal door. Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 37%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 63%.
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 5:0

63e minuut.
Wysopal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kukuła komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Şamilsoy rent richting de bal. Panchev rent richting de bal. Şamilsoy onderschept slim de pass. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Buitenspel voor Roupa Velha. Goede buitenspelval van de verdediging. Baltariu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mosiński geeft een lange en hoge pass. Kukuła kopt de bal weg. Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 6:0

76e minuut.
Daar is Frinák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Frinák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kovrlija de bal. Kovrlija schiet op doel. Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cavecedo speelt de bal door. Yong-Ki rent richting de bal. Yong-Ki geeft de bal voor. Kovrlija springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 7:0

83e minuut.
Haug geeft de bal voor. Inworp. Yong-Ki met een snelle inworp. Adolfo rent richting de bal. Adolfo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymion komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 35%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 65%.
OnlyJoint - MKS GKS 1962 Jastrzębie 7:0