Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice Pelikany
nowa Tactiek moja4
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 63.3
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Ferrin is nu in balbezit. Ferrin geeft de bal voor. Cira kopt de bal weg. Kneis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Duma passt de bal zonder na te denken. Ferrin rent richting de bal. Ferrin passt de bal met de wreef. Ilioara rent richting de bal. Ilioara schiet op doel. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Desailly rent richting de bal. Desailly geeft een hoge lob. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... Grzesiuk bokst de bal weg.

31e minuut.
Wardziński rent richting de bal. Wardziński geeft een hoge lob. Mnich rent richting de bal. Cira onderschept slim de pass. Cira haalt uit met een fantastische trap. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Wyler probeert naar een medespeler te passen. Ferrin is nu in balbezit. Ferrin passt de bal in één keer door. Cira heeft problemen om de bal te vangen. Cira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ferrin passt de bal zonder na te denken. Ilioara rent richting de bal. Escalante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilioara raakt geblesseerd tijdens het duel. Cira legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 59%, Pelikany 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Gliwice - Pelikany 0:0

47e minuut.
Żołądek speelt de bal door. Ferrin rent richting de bal. Ferrin passt de bal zonder na te denken. Ilioara rent richting de bal. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gutteridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fohlmann heeft problemen om de bal te vangen. Fohlmann passt de bal zonder na te denken. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Špadina met een sublieme pass. Atanasiu is nu in balbezit. Żołądek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atanasiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Atanasiu kan niet meer verder spelen. Kozić komt het veld opgelopen. Gutteridge neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wardziński passt de bal in één keer door. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Howell passt de bal met de wreef. Cira is nu in balbezit. Cira haalt uit met een fantastische trap. Songin bokst de bal weg.

84e minuut.
Wardziński met een snelle inworp. Kneis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fohlmann. Fohlmann krijgt een gele kaart. Kneis raakt geblesseerd tijdens het duel. Howell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wardziński heeft problemen om de bal te vangen. Wardziński geeft een hoge lob. Cira springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Howell probeert naar een medespeler te passen. Wardziński rent richting de bal. Wardziński passt de bal met de wreef. Kneis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 48%, Pelikany 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Gliwice - Pelikany 0:0