Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-22 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: RAF ARENA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18249
MILWALL FC BARCELONA PL
mil Tactiek 442
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 48.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Jourdan speelt de bal door. Daar is Özal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özal speelt de bal door. Żurowski rent richting de bal. Żurowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özal neemt de hoekschop. Sulikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - FC BARCELONA PL 1:0

8e minuut.
Ionescu kopt de bal weg. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Slušnák kopt de bal weg. Jourdan heeft problemen om de bal te vangen. Jourdan met een sublieme pass. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kachyňa rent richting de bal. Jourdan verovert de bal door een tackle van achteren. Jourdan met een sublieme pass. Żurowski is nu in balbezit. Żurowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - FC BARCELONA PL 2:0

36e minuut.
Minh Ngọc geeft de bal voor. Babin rent richting de bal. Öztek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öztek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mihić onderschept slim de pass. Mihić geeft een lange en hoge pass. Jourdan kopt de bal weg. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öztek met een snelle inworp. Özal probeert naar een medespeler te passen. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski draait met de bal, schiet en ... Cernoia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 33%, FC BARCELONA PL 67%.
MILWALL - FC BARCELONA PL 2:0

46e minuut.
Ludwikowski komt het veld opgelopen. Roszkowski komt het veld opgelopen. Enríquez komt het veld opgelopen. Francis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ionescu speelt de bal door. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek passt de bal met de wreef. Jourdan speelt de bal door. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Mihić de bal. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu passt de bal in één keer door. Żurowski rent richting de bal. Żurowski schiet op doel. Francis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - FC BARCELONA PL 3:0

51e minuut.
Roszkowski met een sublieme pass. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini passt de bal zonder na te denken. Żurowski rent richting de bal. Żurowski draait met de bal, schiet en ... Francis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Öztek heeft problemen om de bal te vangen. Roszkowski is nu in balbezit. Öztek onderschept slim de pass. Öztek geeft een hoge lob. Sulikowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Slušnák speelt de bal door. Ionescu met een sublieme pass. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski schiet op doel. Francis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - FC BARCELONA PL 4:0

88e minuut.
Bango kan de bal niet met de borst controleren. Jourdan rent richting de bal. Jourdan passt de bal met de wreef. Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 28%, FC BARCELONA PL 72%.
MILWALL - FC BARCELONA PL 4:0