Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sotra Klubben Fc Mimik
trial Tactiek LOL
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 39.9
excellent Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen weak


3e minuut.
Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bacalhau de bal. Açan is nu in balbezit. Açan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Józefiak verovert de bal door een tackle van achteren. Almendarez is nu in balbezit. Józefiak onderschept slim de pass. Turrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Turrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Almendarez is nu in balbezit. Turrino verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amâncio. Amâncio krijgt een gele kaart. Turrino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramos met een snel genomen vrije trap. Daar is Turrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turrino draait met de bal, schiet en ... Herzig bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sotra Klubben - Fc Mimik 1:0

23e minuut.
Minerva kopt de bal weg. Paranghel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almendarez met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Minerva onderschept slim de pass. Minerva passt de bal met de wreef. Adebola is nu in balbezit. Turrino verovert de bal door een tackle van achteren. Turrino haalt uit met een fantastische trap. Herzig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Açan rent richting de bal. Açan schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Bacalhau de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sotra Klubben - Fc Mimik 2:0

35e minuut.
Dobrovas speelt de bal door. Ramos met een sublieme pass. Açan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan haalt uit met een fantastische trap. Herzig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sotra Klubben - Fc Mimik 3:0

40e minuut.
Turrino is nu in balbezit. Açan is nu in balbezit. Açan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bacalhau de bal onder controle te krijgen. Herzig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sotra Klubben - Fc Mimik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sotra Klubben 33%, Fc Mimik 67%.
Sotra Klubben - Fc Mimik 4:0

46e minuut.
Doncu speelt de bal door. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Ramos speelt de bal door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel passt de bal zonder na te denken. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Amâncio geeft de bal voor. Gioia kopt de bal weg. Ramos met een sublieme pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Bacalhau de bal onder controle te krijgen. Paranghel kopt de bal weg. Klungelig pakt Açan de bal. Turrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Turrino haalt uit met een fantastische trap. Herzig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sotra Klubben - Fc Mimik 5:0

64e minuut.
Bratianu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minerva met een snelle inworp. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bratianu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paranghel met de inworp. Açan rent richting de bal. Açan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel passt de bal met de wreef. Daar is Açan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richarlison komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rõõmus geeft een lange en hoge pass. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Turrino de bal. Turrino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Turrino rent richting de bal. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio geeft de bal voor. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Lašák komt het veld opgelopen. Galea komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Adebola is nu in balbezit. Adebola passt de bal met de wreef. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor. Osajda krijgt zijn hoofd ertegen. Jaśko bokst de bal weg.

83e minuut.
Açan kopt de bal weg. Dobrovas is nu in balbezit. Paranghel rent richting de bal. Açan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sotra Klubben - Fc Mimik 6:0

88e minuut.
Amâncio is nu in balbezit. Richarlison onderschept slim de pass. Richarlison met een sublieme pass. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sotra Klubben 35%, Fc Mimik 65%.
Sotra Klubben - Fc Mimik 6:0