Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy Ekipa Osiedle Grupa Południe
G-G Tactiek lambADAJEW
54% Balbezit 46%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 43.6
outstanding Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Tianjin is nu in balbezit. Tianjin passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 1:0

5e minuut.
Allen probeert naar een medespeler te passen. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 2:0

6e minuut.
Rebuzzini is nu in balbezit. King verovert de bal door een tackle van achteren. King passt de bal in één keer door. Tianjin rent richting de bal. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Musiałowski passt de bal zonder na te denken. Maffioli probeert naar een medespeler te passen. Uzalan is nu in balbezit. King onderschept slim de pass. King haalt uit met een fantastische trap. McCaffrey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 3:0

13e minuut.
McCaffrey trapt de bal weg van het doel. Dodrescu kopt de bal weg. Barriomartín speelt de bal door. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King schiet op doel. McCaffrey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bădescu geeft de bal voor. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit. King schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ognjanov rent richting de bal. Barriomartín onderschept slim de pass. Barriomartín speelt de bal door. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Oskierko speelt de bal door. Klungelig pakt Maffioli de bal. Maffioli speelt de bal door. King rent richting de bal. King schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
King heeft problemen om de bal te vangen. Siemieniec probeert naar een medespeler te passen. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu geeft de bal voor. Tianjin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Musiałowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Tianjin de bal. Tianjin passt de bal zonder na te denken. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 4:0

37e minuut.
Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffioli onderschept slim de pass. Maffioli speelt de bal door. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barriomartín probeert naar een medespeler te passen. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu speelt de bal door. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ... McCaffrey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tianjin rent richting de bal. Tianjin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. McCaffrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Borsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsányi geeft een lange en hoge pass. Barriomartín kopt de bal weg. Tianjin rent richting de bal. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maffioli speelt de bal door. Tianjin rent richting de bal. King rent richting de bal. King schiet op doel. McCaffrey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rebuzzini rent richting de bal. Barriomartín verovert de bal door een tackle van achteren. Barriomartín passt de bal met de wreef. King rent richting de bal. King haalt uit met een fantastische trap. McCaffrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 18%, Ekipa Osiedle Grupa Południe 82%.
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 5:0

51e minuut.
Barriomartín probeert naar een medespeler te passen. Musiałowski heeft problemen om de bal te vangen. Musiałowski passt de bal zonder na te denken. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Musiałowski onderschept slim de pass. Musiałowski passt de bal zonder na te denken. Maffioli rent richting de bal. Maffioli geeft een hoge lob. Tianjin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Barriomartín kopt de bal weg. Dodrescu probeert de bal met de borst te controleren. Dodrescu met een sublieme pass. Tianjin rent richting de bal. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Maffioli geeft de bal voor. McCaffrey speelt de bal door. Musiałowski kopt de bal weg. King rent richting de bal. King probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Oskierko geeft een lange en hoge pass. Uzalan probeert de bal met de borst te controleren. King met een sublieme pass. Tianjin rent richting de bal. Tianjin schiet op doel. McCaffrey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko geeft een hoge lob. Daar is Siemieniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King is nu in balbezit. King schiet op doel. McCaffrey bokst de bal weg. Tianjin rent richting de bal. Tianjin draait met de bal, schiet en ... McCaffrey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 6:0

68e minuut.
Tianjin is nu in balbezit. Tianjin speelt de bal door. Musiałowski speelt de bal door. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bădescu onderschept slim de pass. Bădescu geeft de bal voor. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. McCaffrey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 7:0

71e minuut.
McCaffrey met een harde bal richting middenveld. Baranga kan de bal niet met de borst controleren. Barriomartín probeert naar een medespeler te passen. Tianjin rent richting de bal. Tianjin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bădescu geeft een hoge lob. Daar is Bajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodrescu kopt de bal weg. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Maffioli geeft een hoge lob. Tianjin kopt de bal weg. Daar is Borsányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King rent richting de bal. King schiet op doel. McCaffrey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 8:0

79e minuut.
Daar is Bajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajski geeft een lange en hoge pass. Allen geeft een lange en hoge pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. McCaffrey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Barriomartín onderschept slim de pass. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin passt de bal in één keer door. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Oskierko is nu in balbezit. Oskierko geeft de bal voor. Tianjin kopt de bal weg. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rebuzzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski onderschept slim de pass. Musiałowski passt de bal met de wreef. King rent richting de bal. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dodrescu kopt de bal weg. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 12%, Ekipa Osiedle Grupa Południe 88%.
FC Gladiatorzy - Ekipa Osiedle Grupa Południe 9:0