Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARK STAR Vexel
343 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 57
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Cortina speelt de bal door. Doruch speelt de bal door. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici draait met de bal, schiet en ... Marreta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cortina speelt de bal door. Doruch is nu in balbezit. Doruch passt de bal met de wreef. Schepers rent richting de bal. Schepers draait met de bal, schiet en ... Zagordo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Doruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Doruch passt de bal met de wreef. Duta met een sublieme pass. Schepers is nu in balbezit. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Zagordo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Belidiman geeft een hoge lob. Spink kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rakojević. Spink is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kliissepp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Marreta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duta met een snelle inworp. Cortina rent richting de bal. Cortina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Spink rent richting de bal. Guaitamacchi is nu in balbezit. Spink verovert de bal door een tackle van achteren. Spink schiet op doel. Wrzesiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Vexel 1:0

29e minuut.
Genchoff met een sublieme pass. Daar is Doruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doruch speelt de bal door. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cortina met een sublieme pass. Doruch is nu in balbezit. Doruch passt de bal zonder na te denken. Puchici rent richting de bal. Puchici haalt uit met een fantastische trap. Zagordo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Miodek geeft de bal voor. Cortina kopt de bal weg. Genchoff rent richting de bal. Genchoff geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kliissepp rent richting de bal. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina geeft de bal voor. Schepers is nu in balbezit. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Zagordo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 63%, Vexel 37%.
DARK STAR - Vexel 1:0

50e minuut.
Genchoff met de inworp. Miodek met een sublieme pass. Guaitamacchi is nu in balbezit. Spink onderschept slim de pass. Spink schiet op doel. Wrzesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff probeert naar een medespeler te passen. Puchici is nu in balbezit. Puchici haalt uit met een fantastische trap. Janžič probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DARK STAR - Vexel 1:1

54e minuut.
Janžič is nu in balbezit. Janžič passt de bal zonder na te denken. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp passt de bal in één keer door. Spink is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dyck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dyck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Van Dyck passt de bal met de wreef. Spink rent richting de bal. Gramajo rent richting de bal. Spink rent richting de bal. Spink draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Miodek passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genchoff met een snelle inworp. Doruch rent richting de bal. Doruch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Buitenspel voor Puchici. Goede buitenspelval van de verdediging. Skarbø neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Zepeda de bal. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zepeda onderschept slim de pass. Šupić onderschept slim de pass. Šupić met een sublieme pass. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doruch is nu in balbezit. Doruch passt de bal zonder na te denken. Schepers is nu in balbezit. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Zagordo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Vexel 1:2

74e minuut.
Rakojević geeft een hoge lob. Puchici kopt de bal weg. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Vexel 1:3

75e minuut.
Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici onderschept slim de pass. Doruch is nu in balbezit. Schepers rent richting de bal. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Zagordo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Vexel 1:4

80e minuut.
Puchici heeft problemen om de bal te vangen. Doruch rent richting de bal. Doruch passt de bal zonder na te denken. Puchici is nu in balbezit. Puchici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Vexel 1:5

82e minuut.
Cortina speelt de bal door. Duta met een sublieme pass. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Vexel 1:6

87e minuut.
Guaitamacchi geeft een lange en hoge pass. Puchici is nu in balbezit. Skarbø verovert de bal door een tackle van achteren. Schepers onderschept slim de pass. Schepers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Vexel 1:7

89e minuut.
Kliissepp speelt de bal door. Genchoff is nu in balbezit. Genchoff geeft de bal voor. Schepers is nu in balbezit. Schepers schiet op doel. Zagordo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 59%, Vexel 41%.
DARK STAR - Vexel 1:7