Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-24 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Padstow Rovers
4222 Tactiek 1wing
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Talbot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kizilashvili. Talbot raakt geblesseerd tijdens het duel. Bochinsky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macleod kopt de bal weg. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Jordan geeft een lange en hoge pass. Guentzel kopt de bal weg. Canali is nu in balbezit. Canali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldimann begaat een overtreding. Haldimann krijgt een gele kaart. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Talbot neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Moggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Padstow Rovers 1:0

39e minuut.
Bochinsky passt de bal in één keer door. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dyer rent richting de bal. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer is nu in balbezit. Dyer geeft een hoge lob. Canali springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer onderschept slim de pass. Dyer geeft een hoge lob. Canali krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 52%, Padstow Rovers 48%.
ANFIELD LFC - Padstow Rovers 1:0

58e minuut.
Pinglo met een sublieme pass. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer probeert naar een medespeler te passen. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Słowikowski onderschept slim de pass. Kizilashvili geeft een hoge lob. Maghiran heeft problemen om de bal te vangen. Guentzel rent richting de bal. Guentzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maghiran kopt de bal weg. Daar is Foden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bochinsky krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Endrődi geeft een hoge lob. Jordan probeert de bal met de borst te controleren. Talbot onderschept slim de pass. Talbot geeft de bal voor. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Endrődi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foden met een snelle inworp. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Canali springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dyer geeft een lange en hoge pass. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foden probeert naar een medespeler te passen. Canali rent richting de bal. Canali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jordan geeft de bal voor. Canali kopt de bal weg. Klungelig pakt Endrődi de bal. Kizilashvili geeft een lange en hoge pass. Guentzel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 54%, Padstow Rovers 46%.
ANFIELD LFC - Padstow Rovers 1:0