Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padstow Rovers ANFIELD LFC
1wing Tactiek tre4tre
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
65.1 gemiddelde waardering 60.9
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Maghiran geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Słowikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Donets is nu in balbezit. Inworp. Donets met een snelle inworp. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Ossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jordan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czerwek neemt de hoekschop. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Ossa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Canali bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran rent richting de bal. Canali onderschept slim de pass. Canali schiet op doel. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kmetovski trapt de bal weg van het doel. Milewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Tryba de bal onder controle te krijgen. Haldimann geeft een lange en hoge pass. Bradley kopt de bal weg. Canali rent richting de bal. Canali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Foden passt de bal in één keer door. Dyer rent richting de bal. Dyer met een sublieme pass. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kizilashvili speelt de bal door. Dyer heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kizilashvili kopt de bal weg. Pinglo geeft de bal voor. Bradley is nu in balbezit. Bradley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 53%, ANFIELD LFC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Padstow Rovers - ANFIELD LFC 0:0

46e minuut.
Amborsi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kizilashvili met de inworp. Dyer is nu in balbezit. Dyer geeft een lange en hoge pass. Canali springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - ANFIELD LFC 1:0

62e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. Canali rent richting de bal. Canali passt de bal zonder na te denken. Bradley rent richting de bal. Gyánó onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Czerwek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordan rent richting de bal. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Padstow Rovers - ANFIELD LFC 1:1

68e minuut.
Amborsi is nu in balbezit. Foden verovert de bal door een tackle van achteren. Foden speelt de bal door. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canali bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dyer neemt de hoekschop. Canali maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bradley is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Canali rent richting de bal. Bradley rent richting de bal. Canali bereikt de bal nog maar net als eerste. Canali draait met de bal, schiet en ... Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Araúz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Voda verovert de bal door een tackle van achteren. Dyer is nu in balbezit. Dyer passt de bal zonder na te denken. Bradley rent richting de bal. Bradley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - ANFIELD LFC 2:1

75e minuut.
Canali passt de bal met de wreef. Voda is nu in balbezit. Canali onderschept slim de pass. Canali haalt uit met een fantastische trap. Bradley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bradley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guentzel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tryba stond buitenspel. Ferguson komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Canali is nu in balbezit. Canali passt de bal in één keer door. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padstow Rovers - ANFIELD LFC 3:1

83e minuut.
Haldimann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stefani kopt de bal weg. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft de bal voor. Ferguson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padstow Rovers 53%, ANFIELD LFC 47%.
Padstow Rovers - ANFIELD LFC 3:1