Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-27 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Fc Cobra 79
cork Tactiek New
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 50.6
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Inworp. Czerwek met de inworp. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Talbot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Zervos begaat een overtreding. Macleod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valderrama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talbot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Maghiran geeft een lange en hoge pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalılar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tunalılar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama geeft een hoge lob. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Bergman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Zervos onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czerwek zal de hoekschop nemen. Talbot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Babich rent richting de bal. Met opzet legt Czerwek zijn tegenspeler op de grond. Babich raakt geblesseerd tijdens het duel. Targosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal zonder na te denken. Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Talbot draait met de bal, schiet en ... Bergman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fc Cobra 79 1:0

21e minuut.
Zervos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vierziger is nu in balbezit. Vierziger geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Amborsi probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Nawrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod onderschept slim de pass. Macleod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vierziger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek met een sublieme pass. Bochinsky is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Valderrama geeft een lange en hoge pass. Nawrocki is nu in balbezit. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 36%, Fc Cobra 79 64%.
ANFIELD LFC - Fc Cobra 79 1:0

46e minuut.
Galin komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Iroldi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Bergman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Macleod controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gyánó komt het veld opgelopen. Araúz komt het veld opgelopen. Bergkamp komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Araúz geeft de bal voor. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawrocki is nu in balbezit. Talbot onderschept slim de pass. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Bergman bokst de bal weg.

74e minuut.
Doeltrap. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Nicholas komt het veld opgelopen. Radziwon komt het veld opgelopen. Grundy komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot speelt de bal door. Zervos is nu in balbezit. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Bergman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Bergman met een sublieme pass. Araúz rent richting de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Targosz geeft een lange en hoge pass. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Daar is Zervos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferguson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 36%, Fc Cobra 79 64%.
ANFIELD LFC - Fc Cobra 79 1:0