Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-03 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: The Cannon
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18474
Fc Cobra 79 ANFIELD LFC
New Tactiek tre4tre
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
53.5 gemiddelde waardering 57.2
solid Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Macleod passt de bal zonder na te denken. Ferguson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zervos. Zervos krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Malul met een sublieme pass. Fauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauth schiet op doel. Voda probeert de bal aan de voet te houden. Malul geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal met de wreef. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Bergman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawrocki rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauth verovert de bal door een tackle van achteren. Nasser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fauth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubrava kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Malul passt de bal zonder na te denken. Daar is Nasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasser met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Bergman bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Bochinsky de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Nawrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Bergman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Galin haalt uit met een fantastische trap. Maghiran probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bizcardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bergkamp onderschept slim de pass. Asilsu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergkamp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macleod kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bergman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - ANFIELD LFC 0:1

32e minuut.
Fauth passt de bal met de wreef. Zervos geeft de bal voor. Galin is nu in balbezit. Galin schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cobra 79 - ANFIELD LFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 63%, ANFIELD LFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Cobra 79 - ANFIELD LFC 1:1

47e minuut.
Faron geeft de bal voor. Fauth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voda. Fauth raakt geblesseerd tijdens het duel. Asilsu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ferguson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hacılı komt het veld opgelopen. Nicholas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Maghiran rent richting de bal. Maghiran geeft de bal voor. Daar is Nawrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Iroldi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zervos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zervos geeft de bal voor. Inworp. Bochinsky met de inworp. Macleod geeft een lange en hoge pass. Bergman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grundy komt het veld opgelopen. Tryba komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Nawrocki de bal. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Tryba rent richting de bal. Tryba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - ANFIELD LFC 1:2

80e minuut.
Buitenspel voor Macleod. Goede buitenspelval van de verdediging. Milewski komt het veld opgelopen. Araúz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tryba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faron. Tryba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milewski met een snel genomen vrije trap. Macleod springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Macleod is nu in balbezit. Nawrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Tryba verovert de bal door een tackle van achteren. Tryba draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 67%, ANFIELD LFC 33%.
Fc Cobra 79 - ANFIELD LFC 1:2