Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-29 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 41203
ANFIELD LFC Timisoara UK
tre4tre Tactiek £$#
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 51.8
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


3e minuut.
Gyánó geeft de bal voor. Mikliński is nu in balbezit. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky geeft de bal voor. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ramsdale kopt de bal weg. Helgason rent richting de bal. Nasser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Helgason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramsdale kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand geeft de bal voor. Kmetovski met een sublieme pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 1:0

11e minuut.
Czerwek geeft een lange en hoge pass. Ferguson kopt de bal weg. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 2:0

11e minuut.
Ramsdale probeert naar een medespeler te passen. Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp onderschept slim de pass. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zielaskiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zielaskiewicz speelt de bal door. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 2:1

16e minuut.
Amborsi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikliński met de inworp. Ağayev rent richting de bal. Ağayev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zielaskiewicz rent richting de bal. Zielaskiewicz passt de bal in één keer door. Gyánó rent richting de bal. Ramsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski bokst de bal weg.

32e minuut.
Ağayev is nu in balbezit. Ağayev passt de bal met de wreef. Gascoignе rent richting de bal. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Carmona geeft de bal voor. Kırıkkale is nu in balbezit. Kırıkkale geeft een hoge lob. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ... Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ferdιnand kopt de bal weg. Ramsdale rent richting de bal. Nasser met een sublieme pass. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Nasser geeft een hoge lob. Inworp. Kırıkkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nasser is nu in balbezit. Nasser geeft een hoge lob. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een hoge lob. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 38%, Timisoara UK 62%.
ANFIELD LFC - Timisoara UK 2:1

48e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp rent richting de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Cieślak bokst de bal weg.

51e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona begaat een overtreding. Bergkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Czerwek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macleod springt en kopt de bal. Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gascoignе de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Bergkamp de bal onder controle te krijgen. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft de bal voor. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mikliński probeert naar een medespeler te passen. Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 3:1

55e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 4:1

55e minuut.
Helgason probeert naar een medespeler te passen. Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky geeft de bal voor. Bergkamp springt en kopt de bal. Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Voda met een sublieme pass. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal met de wreef. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerwek neemt de hoekschop. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 5:1

60e minuut.
Mikliński passt de bal met de wreef. Gascoignе is nu in balbezit. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 6:1

61e minuut.
Nasser geeft een hoge lob. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Gyánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nasser krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyánó is nu in balbezit. Ramsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Timisoara UK 6:2

70e minuut.
Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod passt de bal in één keer door. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Vujinović komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Stefani komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gyánó geeft een hoge lob. Macleod is nu in balbezit. Carmona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carmona krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Carmona trapt de bal weg van het doel. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Vujinović kopt de bal weg. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 24%, Timisoara UK 76%.
ANFIELD LFC - Timisoara UK 6:2