Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-04 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Hajduk Split
cork Tactiek mrHighNarrow
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Maghiran geeft een lange en hoge pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 1:0

5e minuut.
Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amborsi rent richting de bal. Amborsi geeft een hoge lob. Talbot kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerwek neemt de hoekschop. Talbot maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bišćan de bal onder controle te krijgen. Capranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vierziger geeft een lange en hoge pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod geeft een lange en hoge pass. Talbot krijgt zijn hoofd ertegen. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 2:0

25e minuut.
Amborsi met een sublieme pass. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek passt de bal in één keer door. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Czerwek met een sublieme pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Talbot is nu in balbezit. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente met een sublieme pass. Frollà rent richting de bal. Frollà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 2:1

39e minuut.
Amborsi rent richting de bal. Melamed onderschept slim de pass. Melamed geeft een lange en hoge pass. Frollà bereikt de bal nog maar net als eerste. Frollà draait met de bal, schiet en ... Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama met een sublieme pass. Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft de bal voor. Talbot krijgt zijn hoofd ertegen. Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 49%, Hajduk Split 51%.
ANFIELD LFC - Hajduk Split 2:1

46e minuut.
Vierziger geeft een lange en hoge pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal in één keer door. Frollà is nu in balbezit. Frollà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Pimienta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macleod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Macleod neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Hajduk Split 3:1

52e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz onderschept slim de pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Melamed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Perilla probeert naar een medespeler te passen. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła geeft een hoge lob. Frollà rent richting de bal. Frollà haalt uit met een fantastische trap. Postoacă bokst de bal weg.

60e minuut.
Golequente kopt de bal weg. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi geeft de bal voor. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Capranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyánó komt het veld opgelopen. Araúz komt het veld opgelopen. Bergkamp komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Talbot. Goede buitenspelval van de verdediging. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bergkamp controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pimienta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Perilla met een sublieme pass. Frollà bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz begaat een overtreding. Araúz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Inworp. Ferguson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 36%, Hajduk Split 64%.
ANFIELD LFC - Hajduk Split 3:1