Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-08 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: House of Pain
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 40386
Schadenfreude ANFIELD LFC
up wide Tactiek 4222
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten very good
solid Passen very good
incredible Verdedigen formidable


14e minuut.
Endrődi rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valderrama. Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sağlamsoy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek rent richting de bal. Nasser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łojek raakt geblesseerd tijdens het duel. Łojek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Alexe geeft een hoge lob. Łojek rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Łojek is nu in balbezit. Łojek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Czerwek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talbot de bal. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot onderschept slim de pass. Talbot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 46%, ANFIELD LFC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:0

64e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Łojek is nu in balbezit. Bochinsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bochinsky krijgt een gele kaart. Łojek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihart met een snel genomen vrije trap. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod passt de bal met de wreef. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:1

71e minuut.
Czerwek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talbot is nu in balbezit. Dymion rent richting de bal. Talbot onderschept slim de pass. Talbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:2

88e minuut.
Sağlamsoy kopt de bal weg. Castillo rent richting de bal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 45%, ANFIELD LFC 55%.
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:2