Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-22 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 34523
ANFIELD LFC Schadenfreude
tre4tre Tactiek up wide
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Gyánó rent richting de bal. Gyánó geeft een lange en hoge pass. Bergkamp kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Payet met een harde bal richting middenveld. Amborsi kopt de bal weg. Czerwek geeft de bal voor. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:0

12e minuut.
Monnet geeft de bal voor. Klungelig pakt Maghiran de bal. Łojek rent richting de bal. Łojek draait met de bal, schiet en ... Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:1

15e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart passt de bal met de wreef. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Peluchi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gyánó rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:2

22e minuut.
Monnet geeft een lange en hoge pass. Endrődi rent richting de bal. Pärni verovert de bal door een tackle van achteren. Pärni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal in één keer door. Łojek is nu in balbezit. Łojek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Maghiran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft de bal voor. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 44%, Schadenfreude 56%.
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:2

63e minuut.
Mihart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maghiran rent richting de bal. Mihart is nu in balbezit. Mihart geeft een hoge lob. Pärni krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Araúz komt het veld opgelopen. Stefani komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Gyánó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castillo neemt zijn aanloop. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:3

72e minuut.
Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Alexe rent richting de bal. Bergkamp onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Czerwek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bejarano kopt de bal weg. Amborsi is nu in balbezit. Amborsi geeft een hoge lob. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal. Payet bokst de bal weg. Klungelig pakt Bejarano de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Araúz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Vujinović komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pärni is nu in balbezit. Stefani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pärni raakt geblesseerd tijdens het duel. Monnet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łojek kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 38%, Schadenfreude 62%.
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:4