Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40359
ANFIELD LFC Polska Walcząca
cork Tactiek 442
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten good
very good Passen weak
incredible Verdedigen good


8e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Finol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macleod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valderrama met een snel genomen vrije trap. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Degollado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 1:0

11e minuut.
Endrődi geeft de bal voor. Czerwek kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Degollado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 2:0

17e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Lech heeft problemen om de bal te vangen. Talbot rent richting de bal. Araúz is nu in balbezit. Araúz schiet op doel. Degollado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Degollado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Degollado geeft de bal voor. Inworp. Czerwek met een snelle inworp. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Degollado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot onderschept slim de pass. Talbot schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Macleod kopt de bal weg. Talbot is nu in balbezit. Lech legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talbot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macleod neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

24e minuut.
Vierziger kopt de bal weg. Klungelig pakt Finol de bal. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft de bal voor. Talbot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Amborsi onderschept slim de pass. Valderrama rent richting de bal. Valderrama speelt de bal door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Degollado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Amborsi verovert de bal door een tackle van achteren. Amborsi geeft een hoge lob. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. Degollado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 3:0

33e minuut.
Araúz rent richting de bal. Araúz probeert naar een medespeler te passen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 4:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerwek met de inworp. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Paszczyszyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czerwek neemt de hoekschop. Talbot krijgt zijn hoofd ertegen. Degollado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Klungelig pakt Ledwoń de bal. Valderrama speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Degollado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Valderrama speelt de bal door. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Finol rent richting de bal. Medero is nu in balbezit. Vierziger met een sublieme pass. Trałka rent richting de bal. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Bergkamp komt het veld opgelopen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 35%, Polska Walcząca 65%.
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 4:0

56e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu passt de bal zonder na te denken. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... Degollado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bergkamp stond buitenspel. Ferguson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Storace controleert de bal met de borst. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Degollado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Amborsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amborsi passt de bal in één keer door. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Stefani komt het veld opgelopen. Manolov komt het veld opgelopen. Vierziger met een snelle inworp. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. Degollado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 5:0

72e minuut.
Bánföldi kan de bal niet met de borst controleren. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson passt de bal met de wreef. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Medero is nu in balbezit. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp passt de bal in één keer door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 28%, Polska Walcząca 72%.
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 5:0