Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polska Walcząca ANFIELD LFC
442 Tactiek tre4tre
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Andreani probeert naar een medespeler te passen. Davidson rent richting de bal. Nasser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nasser is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Davidson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Davidson kan niet meer verder spelen. Akifoğlu komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Walcząca - ANFIELD LFC 0:1

13e minuut.
Amborsi probeert naar een medespeler te passen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Buitenspel voor Łączyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Voda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Storace kan de bal niet met de borst controleren. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Mascareño verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalciuk speelt de bal door. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu geeft een lange en hoge pass. Łączyński springt en kopt de bal. Postoacă bokst de bal weg.

30e minuut.
Díaz Martínez speelt de bal door. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu met een sublieme pass. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gyánó de bal. Paal!

39e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft de bal voor. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Walcząca - ANFIELD LFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska Walcząca 46%, ANFIELD LFC 54%.
Polska Walcząca - ANFIELD LFC 0:2

48e minuut.
Postoacă met een harde bal richting middenveld. Bergkamp kopt de bal weg. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kovalciuk is nu in balbezit. Kovalciuk passt de bal zonder na te denken. Andreani speelt de bal door. Łączyński heeft problemen om de bal te vangen. Łączyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Walcząca - ANFIELD LFC 1:2

54e minuut.
Storace is nu in balbezit. Storace geeft de bal voor. Czerwek kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lamelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod is nu in balbezit. Bánföldi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Gyánó is nu in balbezit. Gyánó geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Lamelle bokst de bal weg.

65e minuut.
Gyánó passt de bal met de wreef. Daar is Amborsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka verovert de bal door een tackle van achteren. Trałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Macleod controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Stefani komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Məmmədoğlu neemt de hoekschop. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mascareño onderschept slim de pass. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalciuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovalciuk krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Storace geeft een hoge lob. Łączyński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Voda neemt vlug de vrije trap. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Buitenspel voor Łączyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Vujinović komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu geeft een hoge lob. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Lamelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Walcząca - ANFIELD LFC 1:3

85e minuut.
Andreani met een sublieme pass. Akifoğlu is nu in balbezit. Akifoğlu speelt de bal door. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska Walcząca 55%, ANFIELD LFC 45%.
Polska Walcząca - ANFIELD LFC 1:3