Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-18 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 35466
ANFIELD LFC Sporting Ampullae Of Lorenzini
cork Tactiek 452s1
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.5 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Denoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp begaat een overtreding. Denoth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Denoth met een snel genomen vrije trap. Lhomme kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Endrődi heeft problemen om de bal te vangen. Le Tissier rent richting de bal. Le Tissier schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:1

6e minuut.
Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal met de wreef. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Burkus onderschept slim de pass. Burkus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ajkler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański geeft een hoge lob. Lhomme maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:2

10e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Bergkamp kopt de bal weg. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Postoacă trapt de bal weg van het doel. Ajkler kopt de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:3

13e minuut.
Ajkler verovert de bal door een tackle van achteren. Ajkler passt de bal in één keer door. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:4

17e minuut.
Marichal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański passt de bal in één keer door. Le Tissier is nu in balbezit. Le Tissier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Məmmədoğlu met een sublieme pass. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Prata bokst de bal weg.

26e minuut.
Macleod kopt de bal weg. Ajkler geeft een lange en hoge pass. Le Tissier is nu in balbezit. Le Tissier schiet op doel. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:5

35e minuut.
Handrup is nu in balbezit. Handrup geeft de bal voor. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:6

36e minuut.
Denoth speelt de bal door. Daar is Le Tissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyánó is nu in balbezit. Le Tissier onderschept slim de pass. Le Tissier haalt uit met een fantastische trap. Paal! Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Klungelig pakt Denoth de bal. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 58%, Sporting Ampullae Of Lorenzini 42%.
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:6

51e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Denoth verovert de bal door een tackle van achteren. Denoth geeft een lange en hoge pass. Le Tissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Tissier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ajkler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft de bal voor. Le Tissier is nu in balbezit. Le Tissier draait met de bal, schiet en ... Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marichal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Börekçi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Vierziger speelt de bal door. Ajkler geeft een lange en hoge pass. Daar is Nasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Tissier rent richting de bal. Le Tissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Williams komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Bergkamp de bal. Macleod is nu in balbezit. Pimienta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macleod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macleod legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Prata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

80e minuut.
Nasser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ajkler de bal. Ajkler passt de bal zonder na te denken. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:7

85e minuut.
Stefani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 59%, Sporting Ampullae Of Lorenzini 41%.
ANFIELD LFC - Sporting Ampullae Of Lorenzini 0:7