Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Ampullae Of Lorenzini ANFIELD LFC
roxy-baby!! Tactiek simulcast
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen incredible


3e minuut.
Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler rent richting de bal. Nasser begaat een overtreding. Nasser krijgt een gele kaart. Ajkler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ajkler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 1:0

7e minuut.
Börekçi met een snelle inworp. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler passt de bal zonder na te denken. Le Tissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Żurański met een sublieme pass. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler geeft een lange en hoge pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Börekçi met een sublieme pass. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierziger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vierziger krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajkler geeft een lange en hoge pass. Le Tissier rent richting de bal. Le Tissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 2:0

15e minuut.
Macleod passt de bal met de wreef. Nasser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vierziger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Tissier is nu in balbezit. Le Tissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 3:0

22e minuut.
Pimienta geeft de bal voor. Nasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Tissier verovert de bal door een tackle van achteren. Le Tissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 4:0

44e minuut.
Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ampullae Of Lorenzini 54%, ANFIELD LFC 46%.
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 4:0

46e minuut.
komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vierziger onderschept slim de pass. Vierziger probeert naar een medespeler te passen. geeft een lange en hoge pass. Le Tissier rent richting de bal. Le Tissier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama speelt de bal door. Bochinsky speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... Prata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Burkus rent richting de bal. Ajkler rent richting de bal. Maghiran begaat een overtreding. Maghiran krijgt een gele kaart. Ajkler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ajkler met een snel genomen vrije trap. Lhomme springt en kopt de bal. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Puolamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Puolamäki geeft een hoge lob. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 5:0

62e minuut.
Pimienta verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pimienta. Pimienta krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Özgümüş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... Prata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 5:1

65e minuut.
Ajkler passt de bal in één keer door. Lhomme rent richting de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 6:1

71e minuut.
Inworp. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Powell komt het veld opgelopen. Gyánó komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Ferguson komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nasser geeft een hoge lob. Özgümüş kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ampullae Of Lorenzini 50%, ANFIELD LFC 50%.
Sporting Ampullae Of Lorenzini - ANFIELD LFC 7:1