Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-08 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Man United 1995-96
simulcast Tactiek Warhurst 7
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 14
60.3 gemiddelde waardering 64.7
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Vierziger speelt de bal door. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre geeft de bal voor. Bertagni rent richting de bal. Bertagni schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Bertagni kopt de bal weg. Daar is Vandenborre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierziger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandenborre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bertagni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Vandenborre de bal. Nasser rent richting de bal. Vandenborre verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 0:2

18e minuut.
Daar is Bertagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrődi is nu in balbezit. Met opzet legt Bertagni zijn tegenspeler op de grond. Bertagni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Oryszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oryszko geeft een lange en hoge pass. Krych rent richting de bal. Bertagni rent richting de bal. Bertagni schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Krych verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama geeft de bal voor. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Warhurst passt de bal in één keer door. Bertagni is nu in balbezit. Endrődi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertagni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicula komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Warhurst onderschept slim de pass. Warhurst speelt de bal door. Nicula heeft problemen om de bal te vangen. Nicula geeft een lange en hoge pass. Vandenborre maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Bergkamp is nu in balbezit. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Buitenspel voor Vandenborre. Goede buitenspelval van de verdediging. Ferguson komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Macleod passt de bal in één keer door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukawski verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bertagni passt de bal met de wreef. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 59%, Man United 1995-96 41%.
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 0:2

46e minuut.
Loffone komt het veld opgelopen. Musk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bergkamp onderschept slim de pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Iori geeft de bal voor. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Czerwek geeft een lange en hoge pass. Talbot rent richting de bal. Keegan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macleod kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:2

51e minuut.
Nicula probeert naar een medespeler te passen. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Musk is nu in balbezit. Musk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Keegan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergkamp is nu in balbezit. Oryszko met een sublieme pass. Czerwek rent richting de bal. Czerwek haalt uit met een fantastische trap. Debesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keegan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Buitenspel voor Bergkamp. Goede buitenspelval van de verdediging. Gyánó komt het veld opgelopen. Ferguson komt het veld opgelopen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Bergkamp de bal. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal met de wreef. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buitenspel voor Ferguson. Goede buitenspelval van de verdediging. Crăcilă komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Iori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Məmmədoğlu neemt de hoekschop. Ferguson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loffone met de inworp. Warhurst rent richting de bal. Warhurst geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 32%, Man United 1995-96 68%.
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:2