Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-25 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34680
ANFIELD LFC Legia Będzin
cork Tactiek B4
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 60.4
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Vierziger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubinshtein met een snelle inworp. Reuland geeft een hoge lob. Hoddle krijgt zijn hoofd ertegen. Kmetovski bokst de bal weg.

4e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal in één keer door. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Carlier kopt de bal weg. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinshtein begaat een overtreding. Rubinshtein krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland passt de bal zonder na te denken. Rubinshtein met een sublieme pass. Hoddle rent richting de bal. Hoddle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Araúz kopt de bal weg. Daar is Nasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez geeft een hoge lob. Hoddle springt en kopt de bal. Kmetovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:1

25e minuut.
Rubinshtein speelt de bal door. Reuland probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Vierziger zijn tegenspeler op de grond. Vierziger krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Nasser verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benítez zal de hoekschop nemen. Jones is nu in balbezit. Jones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lange probeert naar een medespeler te passen. Rubinshtein met een sublieme pass. Reuland rent richting de bal. Reuland geeft een lange en hoge pass. Hoddle springt en kopt de bal. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Endrődi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:2

30e minuut.
Araúz probeert de bal met de borst te controleren. Rubinshtein met een sublieme pass. Nasser rent richting de bal. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lange met een sublieme pass. Rubinshtein probeert naar een medespeler te passen. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft een hoge lob. Hoddle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Reuland de bal. Reuland geeft een hoge lob. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:3

43e minuut.
Reuland met een sublieme pass. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle met een sublieme pass. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal zonder na te denken. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft de bal voor. Jones springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 63%, Legia Będzin 37%.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:4

55e minuut.
Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een lange en hoge pass. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:5

58e minuut.
Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bochinsky rent richting de bal. Lange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lange krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange passt de bal zonder na te denken. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:6

70e minuut.
Inworp. Bình Nguyên komt het veld opgelopen. Lazarte komt het veld opgelopen. Ferguson komt het veld opgelopen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez geeft de bal voor. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle geeft een hoge lob. Lazarte springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vierziger onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:7

81e minuut.
Inworp. Stephens komt het veld opgelopen. Hatton komt het veld opgelopen. Edozie komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choupo-Moting komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz begaat een overtreding. Cruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 61%, Legia Będzin 39%.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:7