Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CROWS FC kowal203
T4 Tactiek The bEsT
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Machlas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roubenyan met een snelle inworp. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abel rent richting de bal. Abel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - kowal203 0:1

9e minuut.
Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko passt de bal in één keer door. Roubenyan met een sublieme pass. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ceauşescu speelt de bal door. Klungelig pakt Abel de bal. Zimmermann rent richting de bal. Zimmermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Baccino de bal. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Parkitny rent richting de bal. Parkitny geeft een lange en hoge pass. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zimmermann onderschept slim de pass. Abel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochman. Ochman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano passt de bal in één keer door. Abel is nu in balbezit. Abel haalt uit met een fantastische trap. Kurzepa bokst de bal weg.

18e minuut.
Roubenyan met de inworp. Zimmermann rent richting de bal. Ochman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zimmermann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zimmermann legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kurzepa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - kowal203 0:2

21e minuut.
Bonilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbano zal de hoekschop nemen. Abel krijgt zijn hoofd ertegen. Kurzepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - kowal203 0:3

33e minuut.
Baccino neemt vlug de vrije trap. Abel is nu in balbezit. Machlas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machlas krijgt een gele kaart. Abel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ceauşescu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Ceauşescu de bal. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Zimmermann kopt de bal weg. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kurzepa bokst de bal weg.

42e minuut.
Ceauşescu heeft problemen om de bal te vangen. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano passt de bal met de wreef. Abel is nu in balbezit. Abel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Urbano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceauşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Abel krijgt zijn hoofd ertegen. Kurzepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 64%, kowal203 36%.
CROWS FC - kowal203 0:3

46e minuut.
Ceauşescu geeft de bal voor. Salsamendi probeert de bal aan de voet te houden. Roubenyan is nu in balbezit. Roubenyan haalt uit met een fantastische trap. Kurzepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - kowal203 0:4

49e minuut.
Roubenyan passt de bal met de wreef. Ochman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceauşescu. Ochman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ochman kan niet meer verder spelen. Kisiel komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff onderschept slim de pass. Urbano is nu in balbezit. Urbano geeft een hoge lob. Abel springt en kopt de bal. Kurzepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kurzepa trapt de bal weg van het doel. Roubenyan kopt de bal weg. Urbano speelt de bal door. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Baccino probeert de bal met de borst te controleren. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baccino. Baccino krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ryszko onderschept slim de pass. Roubenyan met een sublieme pass. Abel rent richting de bal. Abel haalt uit met een fantastische trap. Kurzepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Myśliszewski heeft problemen om de bal te vangen. Baccino rent richting de bal. Kisiel maakt een afschuwelijke overtreding. Kisiel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 68%, kowal203 32%.
CROWS FC - kowal203 0:4