Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Ascendent Njogu’s boys
B Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamelli rent richting de bal. Jamelli probeert naar een medespeler te passen. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Njogu’s boys 1:0

7e minuut.
Lugo passt de bal met de wreef. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli passt de bal in één keer door. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ranger passt de bal in één keer door. Jamelli rent richting de bal. Jamelli met een sublieme pass. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Njogu’s boys 2:0

14e minuut.
Demel met de inworp. Jamelli is nu in balbezit. Jamelli passt de bal in één keer door. Czorny rent richting de bal. Czorny schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny is nu in balbezit. Jamelli rent richting de bal. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pike is nu in balbezit. Jamelli onderschept slim de pass. Jamelli passt de bal zonder na te denken. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Demel onderschept slim de pass. Demel speelt de bal door. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel. Vaughn probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Pike is nu in balbezit. Trippier onderschept slim de pass. Jamelli rent richting de bal. Jamelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Ascendent 26%, Njogu’s boys 74%.
Andromeda Ascendent - Njogu’s boys 2:0

48e minuut.
Daar is Vaughn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davies met een sublieme pass. Pike rent richting de bal. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Njogu’s boys 3:0

67e minuut.
Trippier rent richting de bal. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli passt de bal met de wreef. Czorny rent richting de bal. Czorny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Beesley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lugo met een snelle inworp. Daar is Jamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamelli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Messy passt de bal zonder na te denken. Inworp. Lugo met een snelle inworp. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft de bal voor. Czorny is nu in balbezit. Czorny haalt uit met een fantastische trap. Rice probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Caviglia passt de bal zonder na te denken. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo passt de bal in één keer door. Jamelli rent richting de bal. Jamelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Ascendent 19%, Njogu’s boys 81%.
Andromeda Ascendent - Njogu’s boys 3:0