Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC FC Dolphins
Seimborg FC Tactiek Form1
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 28.1
excellent Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino passt de bal in één keer door. Kókai probeert de bal met de borst te controleren. Kókai haalt uit met een fantastische trap. Rzepka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - FC Dolphins 1:0

3e minuut.
Warner speelt de bal door. Tosobu rent richting de bal. Tosobu geeft een hoge lob. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Engle rent richting de bal. Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta geeft de bal voor. Nalewkowicz met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap. Rzepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tosobu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kókai de bal. Kókai passt de bal met de wreef. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Nalewkowicz geeft de bal voor. Kókai kopt de bal weg. Klungelig pakt Bigsby de bal. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Utley bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosobu verovert de bal door een tackle van achteren. Tosobu geeft een lange en hoge pass. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. Rzepka bokst de bal weg.

15e minuut.
Rybka passt de bal in één keer door. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Rzepka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - FC Dolphins 2:0

16e minuut.
Qualls passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Engle de bal. Bigsby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Lino draait met de bal, schiet en ... Rzepka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Qualls kopt de bal weg. Dias de Luta probeert de bal met de borst te controleren. Dias de Luta geeft een hoge lob. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pollard rent richting de bal. Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz passt de bal in één keer door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Rzepka bokst de bal weg.

42e minuut.
Tosobu kopt de bal weg. Engle heeft problemen om de bal te vangen. Kókai is nu in balbezit. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baldwin trapt de bal weg. Tosobu kopt de bal weg. Bigsby heeft problemen om de bal te vangen. Kókai is nu in balbezit. Kókai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rzepka met een harde bal richting middenveld. Rybka kopt de bal weg. McGinnis heeft problemen om de bal te vangen. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 20%, FC Dolphins 80%.
Seimborg FC - FC Dolphins 2:0

49e minuut.
Rybka rent richting de bal. Rybka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baldwin de bal. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. Rzepka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Engle trapt de bal weg. Dias de Luta kopt de bal weg. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Engle rent richting de bal. Nalewkowicz onderschept slim de pass. Nalewkowicz met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Engle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz onderschept slim de pass. Nalewkowicz speelt de bal door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - FC Dolphins 3:0

60e minuut.
Lino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lebinzu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rybka probeert naar een medespeler te passen. Nalewkowicz controleert de bal met de borst. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rybka kopt de bal weg. Klungelig pakt Lebinzu de bal. Engle rent richting de bal. Lebinzu verovert de bal door een tackle van achteren. Lebinzu schiet op doel. Rzepka bokst de bal weg.

66e minuut.
Nalewkowicz rent richting de bal. Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai haalt uit met een fantastische trap. Rzepka bokst de bal weg. Lebinzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebinzu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Lebinzu passt de bal met de wreef. Tosobu is nu in balbezit. Tosobu geeft de bal voor. Kókai is nu in balbezit. Kókai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Baldwin de bal. Rzepka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dias de Luta onderschept slim de pass. Dias de Luta speelt de bal door. Lebinzu rent richting de bal. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai draait met de bal, schiet en ... Rzepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dias de Luta kopt de bal weg. Pollard heeft problemen om de bal te vangen. Rybka rent richting de bal. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz geeft de bal voor. Rzepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rybka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Springsteen komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tosobu geeft een lange en hoge pass. Kókai is nu in balbezit. Lebinzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebinzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - FC Dolphins 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 12%, FC Dolphins 88%.
Seimborg FC - FC Dolphins 4:0