Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Water Zeist Triton Spangen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bernadina bereikt de bal nog maar net als eerste. Los verovert de bal door een tackle van achteren. Los passt de bal met de wreef. Holla is nu in balbezit. Holla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - Triton Spangen 0:1

5e minuut.
Timmermans rent richting de bal. Doodeman is nu in balbezit. Timmermans is nu in balbezit. Doodeman rent richting de bal. Doodeman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Water Zeist - Triton Spangen 1:1

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Roefs niet meer kan verder spelen. van Kempen komt het veld opgelopen. Brens met een snelle inworp. Doodeman geeft een hoge lob. Sno kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Holla onderschept slim de pass. Reeman probeert naar een medespeler te passen. Holla bereikt de bal nog maar net als eerste. Holla draait met de bal, schiet en ... van Kempen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - Triton Spangen 1:2

28e minuut.
Peltzer geeft de bal voor. Kreekels is nu in balbezit. Kreekels passt de bal zonder na te denken. Koster bereikt de bal nog maar net als eerste. Koster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Holla is nu in balbezit. Los rent richting de bal. Bernadina rent richting de bal. Holla verovert de bal door een tackle van achteren. Holla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hollander is nu in balbezit. Los verovert de bal door een tackle van achteren. Los met een sublieme pass. Kreekels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreekels geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ede de bal onder controle te krijgen. Sno is nu in balbezit. Sno probeert naar een medespeler te passen. Timmermans rent richting de bal. Timmermans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Brens is nu in balbezit. Brens geeft de bal voor. Bernadina heeft problemen om de bal te vangen. Sno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sno passt de bal zonder na te denken. Ebicilio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water Zeist 57%, Triton Spangen 43%.
Water Zeist - Triton Spangen 1:2

73e minuut.
van der Wal rent richting de bal. van der Wal passt de bal met de wreef. Daar is van Vossen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holla is nu in balbezit. Holla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - Triton Spangen 1:3

77e minuut.
Bernadina is nu in balbezit. van der Wal verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wal speelt de bal door. Holla is nu in balbezit. Holla haalt uit met een fantastische trap. van Kempen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kreekels rent richting de bal. Kreekels probeert naar een medespeler te passen. Hollander onderschept slim de pass. Holla bereikt de bal nog maar net als eerste. Holla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Reeman met een harde bal richting middenveld. Kreekels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreekels passt de bal zonder na te denken. Los is nu in balbezit. Los schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Water Zeist - Triton Spangen 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water Zeist 42%, Triton Spangen 58%.
Water Zeist - Triton Spangen 1:4