Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerjan FC FC Best
Normal Tactiek Fc Best
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Passadore passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jonker de bal. Schaken rent richting de bal. Schaken haalt uit met een fantastische trap. Morsing probeert de bal aan de voet te houden. Reker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerjan FC - FC Best 0:1

11e minuut.
Reijners passt de bal met de wreef. Jonker is nu in balbezit. Jonker passt de bal zonder na te denken. Schaken is nu in balbezit. Schaken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
van Koesveld onderschept slim de pass. Passadore rent richting de bal. Passadore met een sublieme pass. Jonker is nu in balbezit. Jonker draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Morsing de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Suárez San Martín kopt de bal weg. van Koesveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Passadore onderschept slim de pass. Passadore probeert naar een medespeler te passen. Jonker rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reijners zal de hoekschop nemen. Jonker is nu in balbezit. Jonker haalt uit met een fantastische trap. Reker bokst de bal weg.

39e minuut.
van Koesveld met een sublieme pass. Passadore rent richting de bal. Passadore passt de bal zonder na te denken. Schaken is nu in balbezit. Schaken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerjan FC 70%, FC Best 30%.
Gerjan FC - FC Best 0:1

49e minuut.
Daar is Passadore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez San Martín rent richting de bal. Suárez San Martín geeft de bal voor. Passadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passadore geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schaken bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaken haalt uit met een fantastische trap. Reker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerjan FC - FC Best 0:2

54e minuut.
Passadore passt de bal zonder na te denken. Daar is Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva geeft de bal voor. Klungelig pakt Suárez San Martín de bal. Passadore geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gemmel geeft een lange en hoge pass. Zeegelaar geeft een hoge lob. Vroon heeft problemen om de bal te vangen. Jonker is nu in balbezit. Jonker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. van den Bergh komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroesen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schuurmans komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jonker rent richting de bal. Jonker passt de bal met de wreef. Kroesen rent richting de bal. Kroesen schiet op doel. Reker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerjan FC - FC Best 0:3

79e minuut.
Schuurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez San Martín onderschept slim de pass. Suárez San Martín passt de bal met de wreef. Kroesen is nu in balbezit. Kroesen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerjan FC 73%, FC Best 27%.
Gerjan FC - FC Best 0:3