Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecko Utd SnelleClubje
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
van Schijndel met een sublieme pass. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen verovert de bal door een tackle van achteren. Witteveen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Treijtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen onderschept slim de pass. de Kamps is nu in balbezit. de Kamps haalt uit met een fantastische trap. Rigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bleeker is nu in balbezit. Bleeker passt de bal met de wreef. Luckassen heeft problemen om de bal te vangen. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Treijtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Treijtel passt de bal zonder na te denken. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen haalt uit met een fantastische trap. van der Gragt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecko Utd - SnelleClubje 1:0

42e minuut.
van der Molen is nu in balbezit. de Boer verovert de bal door een tackle van achteren. Treijtel met een sublieme pass. Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen geeft een lange en hoge pass. Rigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Treijtel is nu in balbezit. Treijtel geeft de bal voor. Laamers kopt de bal weg. de Kamps is nu in balbezit. de Kamps haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecko Utd 61%, SnelleClubje 39%.
Ecko Utd - SnelleClubje 1:0

48e minuut.
Straalman probeert naar een medespeler te passen. Maduro rent richting de bal. Maduro speelt de bal door. de Kamps rent richting de bal. de Kamps haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Straalman onderschept slim de pass. Straalman speelt de bal door. Klungelig pakt Luckassen de bal. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Daar is Drok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vermaelen heeft problemen om de bal te vangen. Straalman onderschept slim de pass. Straalman geeft een hoge lob. Uneken rent richting de bal. Uneken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Treijtel geeft een lange en hoge pass. Witteveen rent richting de bal. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Treijtel is nu in balbezit. Treijtel geeft een hoge lob. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen onderschept slim de pass. Witteveen schiet op doel. van der Gragt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecko Utd - SnelleClubje 2:0

83e minuut.
Uneken onderschept slim de pass. Uneken geeft een hoge lob. Thomée kopt de bal weg. Witteveen rent richting de bal. Witteveen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecko Utd 55%, SnelleClubje 45%.
Ecko Utd - SnelleClubje 2:0