Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-22 18:48
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Tatra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16813
SK Tatra Smíchov 1FC Batelov
Invalidovna 001 Tactiek pp
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
65.6 gemiddelde waardering 69.1
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Dinulescu kopt de bal weg. Řízek geeft de bal voor. Üstündağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 1:0

9e minuut.
Suárez Cartoy is nu in balbezit. Beránek verovert de bal door een tackle van achteren. Beránek probeert naar een medespeler te passen. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek schiet op doel. Týral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kačer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez Cartoy met een snelle inworp. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Turek stond buitenspel. Frías maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kačer controleert de bal met de borst. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf schiet op doel. Vlček bokst de bal weg. Řízek geeft de bal voor. Inworp. Suárez Cartoy met een snelle inworp. Giardulli geeft de bal voor. Dinulescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Suárez Cartoy passt de bal zonder na te denken. Rubín geeft een lange en hoge pass. Řízek heeft problemen om de bal te vangen. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu haalt uit met een fantastische trap. Vlček bokst de bal weg.

19e minuut.
Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec passt de bal zonder na te denken. Havlovec rent richting de bal. Havlovec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 2:0

21e minuut.
Kłomski met een sublieme pass. Suárez Cartoy met een sublieme pass. Ortiz met een sublieme pass. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Espinha geeft een hoge lob. Mackuf is nu in balbezit. Kačer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kačer krijgt een gele kaart. Mackuf raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubín wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Suárez Cartoy met een snelle inworp. Giardulli geeft de bal voor. Ortiz kopt de bal weg. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Suárez Cartoy probeert naar een medespeler te passen. Dinulescu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suárez Cartoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mackuf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vaňátko heeft problemen om de bal te vangen. Giardulli probeert naar een medespeler te passen. Mackuf rent richting de bal. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 2:1

30e minuut.
Dinulescu kopt de bal weg. Kačer probeert de bal aan de voet te houden. Giardulli is nu in balbezit. Mackuf rent richting de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. Vlček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Mackuf heeft problemen om de bal te vangen. Kačer rent richting de bal. Mackuf onderschept slim de pass. Mackuf draait met de bal, schiet en ... Vlček bokst de bal weg.

42e minuut.
Suárez Cartoy met de inworp. Giardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardulli geeft de bal voor. Dinulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 65%, 1FC Batelov 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 2:2

46e minuut.
Muto komt het veld opgelopen. Janíček komt het veld opgelopen. Rybář komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Řízek geeft de bal voor. Espinha verovert de bal door een tackle van achteren. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec geeft de bal voor. Muto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Janíček kopt de bal weg. Humpolec is nu in balbezit. Muto is nu in balbezit. Muto schiet op doel. Týral werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 3:2

51e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft de bal voor. Prostředník kan de bal niet met de borst controleren. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kłomski met een sublieme pass. Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy passt de bal in één keer door. Rybář rent richting de bal. Rybář draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Řízek onderschept slim de pass. Řízek geeft een lange en hoge pass. Muto is nu in balbezit. Muto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Vlček trapt de bal weg van het doel. Beránek kopt de bal weg. Daar is Frías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muto rent richting de bal. Muto schiet op doel. Týral bokst de bal weg.

63e minuut.
Muto rent richting de bal. Vaňátko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubín. Rubín krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Janíček probeert naar een medespeler te passen. Muto heeft problemen om de bal te vangen. Üstündağ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Muto kan niet meer verder spelen. Šíranec komt het veld opgelopen. Beránek komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Humpolec rent richting de bal. Kłomski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humpolec raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłomski onderschept slim de pass. Humpolec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 4:2

77e minuut.
Rylich geeft de bal voor. Suárez Cartoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Řízek de bal. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář haalt uit met een fantastische trap. Vlček bokst de bal weg. Mackuf is nu in balbezit. Paal! Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 4:3

81e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Giardulli met een sublieme pass. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 4:4

82e minuut.
Giardulli passt de bal zonder na te denken. Rubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubín geeft de bal voor. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf schiet op doel. Vlček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mackuf stond buitenspel. Rylich neemt vlug de vrije trap. Suárez Cartoy is nu in balbezit. Suárez Cartoy geeft de bal voor. Rybář springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 44%, 1FC Batelov 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Tatra Smíchov - 1FC Batelov 4:4