Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slezská Hrabůvka TJ Mokrá Hora
Normal Tactiek UZAVRETA OBRANA
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten very good
poor Passen excellent
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Holman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollert geeft een lange en hoge pass. Nevole is nu in balbezit. Nevole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Udržal speelt de bal door. Jabůrek controleert de bal met de borst. Jabůrek passt de bal met de wreef. Budka rent richting de bal. Budka draait met de bal, schiet en ... Taškář bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jabůrek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Budka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

7e minuut.
Jabůrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holman rent richting de bal. Holman passt de bal zonder na te denken. Sváda rent richting de bal. Sváda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taškář maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Budka is nu in balbezit. Budka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:1

9e minuut.
Pollert is nu in balbezit. Eduard onderschept slim de pass. Eduard speelt de bal door. Budka rent richting de bal. Budka draait met de bal, schiet en ... Taškář probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:2

14e minuut.
Měrka passt de bal zonder na te denken. Jabůrek met een sublieme pass. Budka rent richting de bal. Budka draait met de bal, schiet en ... Taškář werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Sváda rent richting de bal. Kerr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sváda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Udržal komt bij de bal en schiet. Pollert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:3

17e minuut.
Štěrbák geeft een hoge lob. Inworp. Jabůrek met de inworp. Holman is nu in balbezit. Holman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:4

23e minuut.
Udržal met een sublieme pass. Eduard speelt de bal door. Sváda met een sublieme pass. Budka heeft problemen om de bal te vangen. Budka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Holman rent richting de bal. Holman passt de bal zonder na te denken. Budka heeft problemen om de bal te vangen. Budka draait met de bal, schiet en ... Taškář maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:5

31e minuut.
Eduard speelt de bal door. Daar is Budka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sváda bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka is nu in balbezit. Budka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Eduard met een sublieme pass. Holman bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka rent richting de bal. Sváda rent richting de bal. Sváda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:6

34e minuut.
Štěrbák rent richting de bal. Budka onderschept slim de pass. Vláčil rent richting de bal. Udržal is nu in balbezit. Udržal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Vláčil rent richting de bal. Jabůrek verovert de bal door een tackle van achteren. Jabůrek passt de bal met de wreef. Budka rent richting de bal. Budka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 80%, TJ Mokrá Hora 20%.
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:6

47e minuut.
Snopek is nu in balbezit. Udržal onderschept slim de pass. Udržal met een sublieme pass. Sváda rent richting de bal. Sváda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pollert kopt de bal weg. Nohavica speelt de bal door. Udržal speelt de bal door. Daar is Sváda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sváda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nohavica speelt de bal door. Daar is Udržal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udržal probeert naar een medespeler te passen. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Nohavica geeft de bal voor. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Němec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Němec krijgt een gele kaart. Budka raakt geblesseerd tijdens het duel. Budka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Taškář verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:7

61e minuut.
Pavlovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovský geeft de bal voor. Nohavica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eduard bereikt de bal nog maar net als eerste. Eduard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jouda speelt de bal door. Jabůrek rent richting de bal. Jabůrek passt de bal zonder na te denken. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Udržal geeft de bal voor. Štěrbák probeert de bal met de borst te controleren. Budka rent richting de bal. Holman rent richting de bal. Holman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:8

69e minuut.
Holman is nu in balbezit. Holman geeft de bal voor. Štěrbák bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka verovert de bal door een tackle van achteren. Budka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Pollert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udržal speelt de bal door. Jabůrek speelt de bal door. Sváda rent richting de bal. Sváda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Holman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sváda rent richting de bal. Sváda geeft een hoge lob. Budka rent richting de bal. Budka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nohavica speelt de bal door. Jabůrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabůrek probeert naar een medespeler te passen. Holman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holman draait met de bal, schiet en ... Taškář kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sváda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:9

82e minuut.
Jabůrek passt de bal in één keer door. Holman heeft problemen om de bal te vangen. Holman passt de bal met de wreef. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Budka rent richting de bal. Budka geeft de bal voor. Holman is nu in balbezit. Holman schiet op doel. Pavlovský probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slezská Hrabůvka 77%, TJ Mokrá Hora 23%.
SK Slezská Hrabůvka - TJ Mokrá Hora 0:9