Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hull Sweeper Vrbov
4-3-3-W Tactiek Genius
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 56
very good Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Major is nu in balbezit. Waldack rent richting de bal. Platan onderschept slim de pass. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kubílek geeft een hoge lob. Hřebejk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arconada. Arconada krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Madera met een sublieme pass. Lauersen met een sublieme pass. Waldack rent richting de bal. Waldack draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bruncvík geeft een lange en hoge pass. Špíček is nu in balbezit. Madera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Madera naar de kleedkamers voor een vroege douche. Špíček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schulz met een snel genomen vrije trap. Hřebejk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk passt de bal met de wreef. Špíček is nu in balbezit. Špíček geeft een lange en hoge pass. Děcký springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kaščák verovert de bal door een tackle van achteren. Kaščák probeert naar een medespeler te passen. Grandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajdák onderschept slim de pass. Lajdák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Hřebejk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hřebejk probeert naar een medespeler te passen. Lajdák rent richting de bal. Lajdák haalt uit met een fantastische trap. Serra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mat Jusoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pupko verovert de bal door een tackle van achteren. Pupko probeert naar een medespeler te passen. Waldack bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldack schiet op doel. Matějiček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lauersen passt de bal met de wreef. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Platan bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldack bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldack schiet op doel. Matějiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 40%, Vrbov 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hull Sweeper - Vrbov 0:0

50e minuut.
Špíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček draait met de bal, schiet en ... Lajdák springt en kopt de bal. Arconada kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Děcký bereikt de bal nog maar net als eerste. Děcký schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Děcký de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Špíček geeft de bal voor. Klungelig pakt Grandi de bal. Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Děcký rent richting de bal. Děcký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Špíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček geeft een lange en hoge pass. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Děcký de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hull Sweeper - Vrbov 1:0

69e minuut.
Děcký bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Špíček probeert naar een medespeler te passen. Hřebejk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hřebejk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Peliculoso komt het veld opgelopen. Bal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pupko speelt de bal door. Falletta Caravasso is nu in balbezit. Falletta Caravasso met een sublieme pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ... Matějiček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Pupko met een sublieme pass. Klungelig pakt Schulz de bal. Schulz passt de bal zonder na te denken. Lajdák is nu in balbezit. Lajdák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Arconada met een sublieme pass. Lajdák probeert naar een medespeler te passen. Hřebejk rent richting de bal. Hřebejk schiet op doel. bin Mat Jusoh bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hull Sweeper 43%, Vrbov 57%.
Hull Sweeper - Vrbov 1:0