Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE FC Baška
Tomík 4-4-2 Tactiek kridlo
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Tatarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarević geeft een lange en hoge pass. Tamames heeft problemen om de bal te vangen. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabatin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cranenbrouck geeft een lange en hoge pass. Hüter maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar onderschept slim de pass. Rabatin begaat een overtreding. Rabatin krijgt een gele kaart. Kilar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cook neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel. Valderama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - FC Baška 1:0

26e minuut.
Valderama trapt de bal weg van het doel. Markus is nu in balbezit. Markus met een sublieme pass. Hüter is nu in balbezit. Hüter haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haerbos kopt de bal weg. Barbukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilar krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Markus met de inworp. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Pohjola heeft problemen om de bal te vangen. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cook is nu in balbezit. Rabatin verovert de bal door een tackle van achteren. Rabatin probeert naar een medespeler te passen. Markus rent richting de bal. Markus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Haerbos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilar probeert de bal met de borst te controleren. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar schiet op doel. Valderama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 41%, FC Baška 59%.
OPATOVICE - FC Baška 1:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tatarević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook kan de bal niet met de borst controleren. Cook geeft een hoge lob. Kilar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szabolt zijn tegenspeler op de grond. Markus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ioanin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hüter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Kilar passt de bal met de wreef. Čiuoderis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov onderschept slim de pass. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Valderama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Barbukov verovert de bal door een tackle van achteren. Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck speelt de bal door. Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus geeft een lange en hoge pass. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Geraci probeert naar een medespeler te passen. Čiuoderis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov onderschept slim de pass. Zharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kręcichwost komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Lizák komt het veld opgelopen. Vaťouch komt het veld opgelopen. Palas komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch geeft de bal voor. Pohjola is nu in balbezit. Pohjola haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OPATOVICE - FC Baška 1:1

80e minuut.
Inworp. Tatarević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjola rent richting de bal. Pohjola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Geraci met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamames. Haerbos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cook wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 40%, FC Baška 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPATOVICE - FC Baška 1:1