Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the-physicals BSG Chemie Leipzig
352_4.0 Tactiek 5-3-2 breit R
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.2 gemiddelde waardering 55.6
weak Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen good


3e minuut.
Łodyga kopt de bal weg. Jopp rent richting de bal. Papathomas rent richting de bal. Papathomas haalt uit met een fantastische trap. Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:1

4e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera probeert naar een medespeler te passen. Galetzka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetzka geeft de bal voor. Papathomas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Skórnicki is nu in balbezit. Papathomas verovert de bal door een tackle van achteren. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:2

10e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal zonder na te denken. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas haalt uit met een fantastische trap. Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:3

12e minuut.
Kerner rent richting de bal. Kerner probeert naar een medespeler te passen. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas draait met de bal, schiet en ... Berg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:4

16e minuut.
Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal zonder na te denken. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas schiet op doel. Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kerner rent richting de bal. Galetzka onderschept slim de pass. Galetzka passt de bal in één keer door. Jopp is nu in balbezit. Jopp haalt uit met een fantastische trap. Berg bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:5

20e minuut.
Melifilu probeert naar een medespeler te passen. Ritter is nu in balbezit. Ritter passt de bal in één keer door. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal in één keer door. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas schiet op doel. Berg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rödl kopt de bal weg. Kerner probeert de bal met de borst te controleren. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter geeft de bal voor. Jopp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Galetzka geeft een lange en hoge pass. Łodyga rent richting de bal. Łodyga passt de bal in één keer door. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas draait met de bal, schiet en ... Berg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý geeft een lange en hoge pass. Papathomas rent richting de bal. Papathomas draait met de bal, schiet en ... Berg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:6

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schatzmann komt het veld opgelopen. Kicherer komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Landhäusser geeft de bal voor. Seledcevas kopt de bal weg. Ritter is nu in balbezit. Ritter geeft een hoge lob. Papathomas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:7

34e minuut.
Daar is Seledcevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seledcevas speelt de bal door. Papathomas rent richting de bal. Papathomas schiet op doel. Berg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Papathomas rent richting de bal. Skórnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Jopp onderschept slim de pass. Jopp schiet op doel. Berg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:8

39e minuut.
Rotermund passt de bal zonder na te denken. Kerner rent richting de bal. Kerner probeert naar een medespeler te passen. Papathomas rent richting de bal. Papathomas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas schiet op doel. Berg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Łodyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łodyga passt de bal in één keer door. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas haalt uit met een fantastische trap. Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the-physicals 73%, BSG Chemie Leipzig 27%.
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:9

46e minuut.
Potegea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Opland bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetzka verovert de bal door een tackle van achteren. Galetzka geeft een lange en hoge pass. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kerner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerner geeft een lange en hoge pass. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Papathomas rent richting de bal. Papathomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:10

52e minuut.
Łodyga rent richting de bal. Łodyga speelt de bal door. Potegea is nu in balbezit. Potegea schiet op doel. Berg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:11

55e minuut.
Klungelig pakt Kerner de bal. Ritter met een sublieme pass. Potegea is nu in balbezit. Potegea draait met de bal, schiet en ... Berg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:12

66e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal zonder na te denken. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Papathomas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:13

68e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera passt de bal in één keer door. Galetzka rent richting de bal. Potegea rent richting de bal. Potegea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papathomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:14

73e minuut.
Galetzka geeft een hoge lob. Papathomas kopt de bal weg. Potegea heeft problemen om de bal te vangen. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Skórnicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galetzka met een snelle inworp. Potegea is nu in balbezit. Potegea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Berg trapt de bal weg. Galetzka kopt de bal weg. Papathomas probeert de bal met de borst te controleren. Papathomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:15

76e minuut.
Łodyga rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łodyga neemt de hoekschop. Papathomas maakt een snoekduik en kopt de bal. Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:16

79e minuut.
Potegea onderschept slim de pass. Potegea probeert naar een medespeler te passen. Papathomas is nu in balbezit. Papathomas haalt uit met een fantastische trap. Berg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:17

88e minuut.
Klungelig pakt Papathomas de bal. Landhäusser rent richting de bal. Potegea verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea draait met de bal, schiet en ... Berg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the-physicals 65%, BSG Chemie Leipzig 35%.
the-physicals - BSG Chemie Leipzig 0:18