Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braun-Weiß Altona Die Elven
4-3-3++ Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 35.5
formidable Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


8e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Woschick met een sublieme pass. Brzostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzostowski geeft een hoge lob. Cocei maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Bergier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salamoni rent richting de bal. Salamoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Onofrei de bal. Onofrei probeert naar een medespeler te passen. Salamoni met een sublieme pass. Cocei is nu in balbezit. Cocei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Bergier onderschept slim de pass. Bergier speelt de bal door. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoni schiet op doel. Dademasch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Salamoni de bal. Giaourtelis verovert de bal door een tackle van achteren. Giaourtelis geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Salamoni kopt de bal weg. Onofrei met een sublieme pass. Cocei is nu in balbezit. Cocei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 3:0

25e minuut.
Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei passt de bal zonder na te denken. Cocei is nu in balbezit. Cocei schiet op doel. Dademasch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 4:0

37e minuut.
Brzostowski geeft een hoge lob. Giaourtelis kopt de bal weg. Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Onofrei schiet op doel. Dademasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braun-Weiß Altona 34%, Die Elven 66%.
Braun-Weiß Altona - Die Elven 5:0

46e minuut.
Pimenta komt het veld opgelopen. Wydro komt het veld opgelopen. Tragarz komt het veld opgelopen. Fernoaga komt het veld opgelopen. Loyer komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Torres rent richting de bal. Woschick verovert de bal door een tackle van achteren. Woschick probeert naar een medespeler te passen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cocei onderschept slim de pass. Onofrei is nu in balbezit. Cocei rent richting de bal. Cocei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 6:0

52e minuut.
Brzostowski met een snelle inworp. Loyer is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei geeft een hoge lob. Cocei heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cocei is nu in balbezit. Cocei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 7:0

56e minuut.
Cocei kopt de bal weg. Onofrei heeft problemen om de bal te vangen. Loyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Onofrei passt de bal zonder na te denken. Brzostowski is nu in balbezit. Brzostowski speelt de bal door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei schiet op doel. Dademasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bergier kopt de bal weg. Woschick probeert naar een medespeler te passen. Cocei rent richting de bal. Cocei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 8:0

62e minuut.
Loyer is nu in balbezit. Loyer geeft een lange en hoge pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Dademasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 9:0

65e minuut.
Onofrei passt de bal met de wreef. Cocei heeft problemen om de bal te vangen. Cocei passt de bal met de wreef. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Wydro geeft een hoge lob. Salamoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro onderschept slim de pass. Salamoni is nu in balbezit. Salamoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Woschick bereikt de bal nog maar net als eerste. Woschick geeft een lange en hoge pass. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Dademasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 10:0

80e minuut.
Kazımov heeft problemen om de bal te vangen. Iwanek onderschept slim de pass. Iwanek passt de bal met de wreef. Salamoni heeft problemen om de bal te vangen. Salamoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Brzostowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loyer is nu in balbezit. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei geeft de bal voor. Cocei springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Iwanek rent richting de bal. Kazımov onderschept slim de pass. Takvonyan rent richting de bal. Kazımov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braun-Weiß Altona - Die Elven 10:1

84e minuut.
Pleşu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tárraga Sánchez komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Woschick passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Onofrei de bal. Fernoaga is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Dademasch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cocei is nu in balbezit. Cocei schiet op doel. Dademasch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro geeft een hoge lob. Brzostowski kopt de bal weg. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei draait met de bal, schiet en ... Dademasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braun-Weiß Altona 26%, Die Elven 74%.
Braun-Weiß Altona - Die Elven 10:1