Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germania FV Riestra FC
Normal Tactiek 4 3 3
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 41.6
weak Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


11e minuut.
Eroğlu trapt de bal weg van het doel. Belözoğlu kopt de bal weg. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Coyote rent richting de bal. Coyote schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Adriano rent richting de bal. Adriano geeft een lange en hoge pass. Durán probeert de bal met de borst te controleren. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:1

20e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Groen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Durán rent richting de bal. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valdéz de bal. Groen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Belözoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Belözoğlu speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Neruda speelt de bal door. Caballero speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:2

27e minuut.
Belözoğlu met een snelle inworp. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano geeft de bal voor. Coyote rent richting de bal. Coyote geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:3

31e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Neruda onderschept slim de pass. Neruda schiet op doel. Caballero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:4

31e minuut.
Fierro onderschept slim de pass. Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belözoğlu passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Belözoğlu passt de bal zonder na te denken. Neruda heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:5

39e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Neruda kopt de bal weg. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Salcido maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ortega speelt de bal door. Groen geeft een hoge lob. Durán kopt de bal weg. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Adriano speelt de bal door. Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groen met een sublieme pass. Coyote is nu in balbezit. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germania FV 75%, Riestra FC 25%.
Germania FV - Riestra FC 0:6

46e minuut.
Belözoğlu speelt de bal door. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero begaat een overtreding. Caballero krijgt een gele kaart. Neruda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Groen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Adriano met een sublieme pass. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neruda rent richting de bal. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belözoğlu neemt de hoekschop. Salcido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Belözoğlu onderschept slim de pass. Belözoğlu probeert naar een medespeler te passen. Caballero is nu in balbezit. Neruda onderschept slim de pass. Neruda haalt uit met een fantastische trap. Salcido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:7

63e minuut.
Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Domínguez de bal. Neruda is nu in balbezit. Neruda haalt uit met een fantastische trap. Salcido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:8

64e minuut.
Pulido komt het veld opgelopen. komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido geeft de bal voor. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. Salcido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germania FV - Riestra FC 0:9

76e minuut.
Belözoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Belözoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Caballero de bal. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... Salcido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
García is nu in balbezit. Belözoğlu onderschept slim de pass. Belözoğlu probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germania FV 82%, Riestra FC 18%.
Germania FV - Riestra FC 0:9